veysarmed Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 Fransa oyun başında Yugoslavya'ya garanti atıyor bende Yugoslavya'ya savaş açtıktan sonra Fransa'yı Paratrooper ile düşürüp 3 ülke birden almak istiyorum ama %85'ta Fransa garantisini çekiyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025
Fransa oyun başında Yugoslavya'ya garanti atıyor bende Yugoslavya'ya savaş açtıktan sonra Fransa'yı Paratrooper ile düşürüp 3 ülke birden almak istiyorum ama %85'ta Fransa garantisini çekiyor. Ne yapmam lazım?
Muhammed Oğuz Megapat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 27 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 Yanlış hatırlamıyorsam oyun dinamiklerine göre dünya tansiyonunun %25 veya üzerinde olması gerekiyor Artı 0 Eksi
KS KS veysarmed Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 Muhammed Oğuz dedi: Yanlış hatırlamıyorsam oyun dinamiklerine göre dünya tansiyonunun %25 veya üzerinde olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Reis öyle yapınca da İngiliz'de garanti atıyor, ben Fransa'yı düşürüp Yugoslav a garanti atanları da düşürmek istiyorum. Artı 0 Eksi
Muhammed Oğuz dedi: Yanlış hatırlamıyorsam oyun dinamiklerine göre dünya tansiyonunun %25 veya üzerinde olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Reis öyle yapınca da İngiliz'de garanti atıyor, ben Fransa'yı düşürüp Yugoslav a garanti atanları da düşürmek istiyorum.