OmerEnesAY Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 63 15 Kasım 2024 #1 Selam. HOI4 Millenium Dawn'da Gsyih'i arttırmayı beceremedim. Nasıl yapacağım? Araştırma yuvası kaybedip duruyorum. Dosya Ekleri resim_2024-11-15_021856478.png 1,8 MB · Görüntüleme: 68
Selam. HOI4 Millenium Dawn'da Gsyih'i arttırmayı beceremedim. Nasıl yapacağım? Araştırma yuvası kaybedip duruyorum.
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 OmerEnesAY dedi: Selam. HOI4 Millenium Dawn'da Gsyih'i arttırmayı beceremedim. Nasıl yapacağım? Araştırma yuvası kaybedip duruyorum. Genişletmek için tıkla... Birazcık mizahi bir yaklaşım olacak da biz daha gerçek hayatta arttırmayı çözemedik. Oyundakini nasıl çözelim? Artı 1 Eksi
OmerEnesAY dedi: Selam. HOI4 Millenium Dawn'da Gsyih'i arttırmayı beceremedim. Nasıl yapacağım? Araştırma yuvası kaybedip duruyorum. Genişletmek için tıkla... Birazcık mizahi bir yaklaşım olacak da biz daha gerçek hayatta arttırmayı çözemedik. Oyundakini nasıl çözelim?
Enesanna Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 246 15 Kasım 2024 #3 OmerEnesAY dedi: Selam. HOI4 millenium Dawn'da Gsyih'i arttırmayı beceremedim. Nasıl yapacağım? Araştırma yuvası kaybedip duruyorum. Genişletmek için tıkla... Fabrika basman gerek sanırım ama emin değilim. Artı 0 Eksi
OmerEnesAY dedi: Selam. HOI4 millenium Dawn'da Gsyih'i arttırmayı beceremedim. Nasıl yapacağım? Araştırma yuvası kaybedip duruyorum. Genişletmek için tıkla... Fabrika basman gerek sanırım ama emin değilim.