HOI4 nasıl oynanır?

• Konuyu başlatan xyasinn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 132

xyasinn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar HOI4 ve tüm DLC'lerini satın aldım fakat oyunu oynayamıyorum. Tam 4 saat rehber videoları izledim oyuna geçince hiçbir şey yapamıyorum. Sadece sivil fabrika basabiliyorum. Mesela yanlışlıkla 24 tümene komuta edebilen bir generale 32'lik tümen verdim, onun içinden 4 tümeni falan ayıklayamıyorum. Çok karmaşık oyun bir yardımcı olursanız sevinirim. Nasıl oynanıyor bu? Param boşa gitti resmen.

Oyunu ilk aldığımda günlerce hep aynı şeyi yapmıştım zamanla oyunun videosunu çekenleri izleyerek ve sürekli oynayarak ögrendim oyunu biraz uğraşman gerekiyor ben başlarda Türkiye alır sürekli baştan save açıp aynı şeyleri tekrar tekrar deneyerek ögrendim. Biraz zaman alıyor ama öğrendiğinde tarihe ilgin varsa en az 300-400 saat oynarsın

1150 saatim var hala bilmiyorum.

Hocam o normal oyunda en az 30 saat geçirmeniz lazım. Askerleri ayıklamak içinde 32 birlik olan komutanın üstüne bas en üstten bir birliğin üstüne bas sonra Shift tuşuna basarak 8 birlik seç o komutanın yanında kare şekline artı işareti yeşil yanar zaten fare imlecini oraya getir sağ tık yap.

İlk başlarda bende param boşa gitti falan diyordum fakat oyunu öğrendikçe daha çok sarmaya başladı şimdi atom bombası atmayı da öğrendim 6 yılda dünyayı fethedip yeni save açıyorum.

Hangimiz biliyoruz ki sürekli yeni bir şey öğreniyorum oyunla ilgili Steam'de 460 saatim var tabii bunun korsan zamanları da var ki o kaç saat bilmiyorum.
Tabi, oyunun her yerinden oynanışı büyük oranda değiştiren bir detay fırlıyor valla.

Maxmarine rehberlerini falan izleyin hocam zaten izlemişsiniz ama siz, o zaman tek şey kalıyor: Saatlerinizi harcayıp oyunu hata yapa yapa yeni şeyler öğrenmek. En az 600-700 saatim var herhalde Steam'de ama hala donanma nasıl kullanılır çıkartma nasıl yapılır bilmiyorum öyle söyleyeyim.

300 saat le Türkiye'den İngiltere ana karasına çıkartma yaptım Berlin, Paris'e atom bombası attım. Hocam ilk önce Yunanlara ülkeyi bir vereceksin sonra gerisi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…