Pitfallr Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 295 Çözümler 5 19 Kasım 2021 #1 O senelerde Suriye Fransa'nın elinde ve sadece Hatay'ı alabiliyoruz. Suriye'yi Fransa'dan almanın bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2021
O senelerde Suriye Fransa'nın elinde ve sadece Hatay'ı alabiliyoruz. Suriye'yi Fransa'dan almanın bir yolu var mı?
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 19 Kasım 2021 #2 Var. 2. Dünya Savaşı'na Almanların yanında katılıp işgal edebilirsin.
Pitfallr Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 295 Çözümler 5 19 Kasım 2021 #3 LordxVader dedi: Var. 2. dünya savaşı'na almanların yanında katılıp işgal edebilirsin. Genişletmek için tıkla... İşgal ederim ama devamı ne olacak sonuçta arkalarında Birleşik Krallık var. Ürdün taraflarında çok zorlanıyorum.
LordxVader dedi: Var. 2. dünya savaşı'na almanların yanında katılıp işgal edebilirsin. Genişletmek için tıkla... İşgal ederim ama devamı ne olacak sonuçta arkalarında Birleşik Krallık var. Ürdün taraflarında çok zorlanıyorum.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 19 Kasım 2021 #4 Pitfallr dedi: İşgal ederim ama devamı ne olacak sonuçta arkalarında Birleşik Krallık var. Ürdün taraflarında çok zorlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Savaşı kazanmanız gerek başka yolu varsa ben bilmiyorum.
Pitfallr dedi: İşgal ederim ama devamı ne olacak sonuçta arkalarında Birleşik Krallık var. Ürdün taraflarında çok zorlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Savaşı kazanmanız gerek başka yolu varsa ben bilmiyorum.
Boph Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 237 Makaleler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #5 Pitfallr dedi: İşgal ederim ama devamı ne olacak sonuçta arkalarında birleşik krallık var. Ürdün taraflarında çok zorlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir kere denedim neyime güvendim bilmiyorum bütün topraklarımı verdim affet atam.
Pitfallr dedi: İşgal ederim ama devamı ne olacak sonuçta arkalarında birleşik krallık var. Ürdün taraflarında çok zorlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir kere denedim neyime güvendim bilmiyorum bütün topraklarımı verdim affet atam.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.273 Makaleler 3 Çözümler 197 19 Kasım 2021 #6 Axis'e katılıp Allies'a savaş açmadan almanın bir yolu yok.
Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #7 DLC varsa isteyebiliyorsunuz. Osmanlı yolundan giderek.
Nitrogene Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 309 Çözümler 3 19 Kasım 2021 #8 Önce kominist olcan sonra alman dövcen sonra sovyeti satıp sovyet şişliycen en son büyük savaş alies vs TR.
Önce kominist olcan sonra alman dövcen sonra sovyeti satıp sovyet şişliycen en son büyük savaş alies vs TR.
Pitfallr Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 295 Çözümler 5 19 Kasım 2021 #9 Joshua Graham dedi: DLC varsa isteyebiliyorsunuz. Osmanlı yolundan giderek. Genişletmek için tıkla... Agora, road to 56 herhangi bir modla oynayabilirim.
Joshua Graham dedi: DLC varsa isteyebiliyorsunuz. Osmanlı yolundan giderek. Genişletmek için tıkla... Agora, road to 56 herhangi bir modla oynayabilirim.
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.772 Çözümler 4 19 Kasım 2021 #10 Agora RP de kukla devlet olarak kendine bağlayabiliyorsun.