HOI4 Türkiye'de mezhepsel sıkıntıları kaldırma

Erencantutar4

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2019
Mesajlar
135
Çözümler
2
Türkiye ile oynarken mezhepsel sıkıntılar diye bir debuff var. Onu kaldırmıyorum. Kürt sorununu çözsem de, her yeri kemalist ya da dindar yapsam da gitmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Orta doğunun genel sorunu bu zaten, yüzyıllardır kimse çözememiş :) canını sıkma yani sorunları çözmeyi başaramazsan :D tek çözüm paradır. Herkes refah içerisinde yaşarsa herkes işinde gücünde olursa kimse kimsenin tavuğuna karışmaz. İnsanları sömüren yoksulluktur. Irkçılık, sözde dincilik, yanlış anlaşılmış modernlik, hep bu yoksulluktan faydalanan kimselerin yürüttüğü şeyler.
 
Türkiye ile oynarken mezhepsel sıkıntılar diye bir debuff var. Onu kaldırmıyorum. Kürt sorununu çözsem de, her yeri kemalist ya da dindar yapsam da gitmiyor.

Battle of Bosporus dlcsi ile oynuyorsan kararlar kısmına gelip command power harcayarak oradaki uyumluluğu artırman gerekiyor. Arttıkça core oluyor ve isyan tamamen kalkıyor. Agora gibi modlarda oynuyorsan %49 stability üzerinde tut.
 
Battle of bosporus DLC'si ile oynuyorsan kararlar kısmına gelip command Power harcayarak oradaki uyumluluğu artırman gerekiyor. Arttıkça Core oluyor ve isyan tamamen kalkıyor. Agora gibi modlarda oynuyorsan %49 stability üzerinde tut.

Agora RP Battle bosporus ile oynuyorum ama o debuff kalkmıyor ne yaparsam yapayım kalkmıyor.
 
1631982018894.png


Resimli halde anlatalım. Şimdi bu sağdaki yıldız şekildeki resimler Kürt isyanlarını gösteriyor. 100 Politic Power istiyor(Yeni gelen güncellemeyle Command Power sanırım.)

Bunu yaptığınız zaman bir event geliyor karşınıza. Ya uyumluluk artıyor isyan azalıyor olumlu etkiler alıyorsunuz, ya da uyumluluk azalıyor isyan artıyor olumsuz etkiler alıyorsunuz. Üzerine fareyle geldiğiniz zaman başarılı olma ihtimalinizin oranı yazıyor. Bir diğer çözüm ise sivillerle ajan teşkilatı kurup Root Resistance yapmanız. Fathing Father kısmı da Atatürk'ü iyileştirme kısmı. Ona dokunmanızı tavsiye etmiyorum baya political power gerekiyor. Fakat illa yapacağım derseniz bir yıl falan daha fazla başta kalır. Ek bilgi olarak vereyim dedim.

@Hypno @Erencantutar4
 
@381258 sectarian woes isimli national spiritten bahsettiğimizi düşünüyorum. Çünkü arkadaş mezhepsel sıkıntılar isimli bir debufftan bahsetmiş. Yoksa dediklerinizi bende biliyorum. Kaldırmanın birkaç yolu var diye biliyorum fakat uğraştırıcı ve başarım için yapmıyorsanız gerek yok. Ayrıca advisor olarak Şükrü Saracoğlu'nu alırsanız Atatürk ölmüyor öyle bir bug vardı en son.
 

Geri
Yukarı