HOI4'te savaş alanına Zoom atınca oyun çöküyor

Georgy Zhukov

Hectopat
Yer
İzmir
Selamlar, Thousand Week Reich modunda oynuyorum, savaş alanına Zoom attığım an yakınlaşınca oyun çöküyor.

Eğer sürekli oluyorsa cihazdandır ama sadece kullandığınız modda oluyorsa modun sorunu olabilir bir çözümü var mı bilmiyorum bende çok nadir oluyor.

Bu hep mi oluyor? HOI4 durduk yere crash yiyebilen bir oyun zaten ama Zoom yapınca crash yeme olayını ilk defa gördüm.

Eğer sürekli oluyorsa cihazdandır ama sadece kullandığınız modda oluyorsa modun sorunu olabilir bir çözümü var mı bilmiyorum bende çok nadir oluyor.

Bende ilk defa karşılaştım bu sorunla bazı savaşlarda olmuyor bazılarında oluyor şimdi videosunu atarım.

@Yahya Nuroğlu @aDOLp
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

HOI4 de genel bir sorun o ne yazık ki paradoks oyunlarının neredeyse hepsinde var mod kurunca daha da artıyor. Ne yazık ki tek verebileceğim öneri eğer Online vs değilse oyunu aralıklı bir şekilde kaydetmeniz en azından atarsa yakın bir tarihten başlarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…