HOI4'ü öğrenmek için ne kadar oynamak gerekiyor?

Hearts of Iron 4'e başladım öğrenmem için ne kadar oynamam gerekiyor ve şu an Almanya'yı seçtim, odak ağacından önce dört yılı seçtim. Ondan sonra ne seçmeliyim? Bir de son sorum olarak. 1936 seneryosunda mı başlayım 1939 yılında mı?

Bende her şeyi öğrenmedim ama temel şeyleri öğren bayağı kolay geliyor.
 
Benim 250 saatim var ve ben ilk 100 saat hiçbir şey öğrenemedim çünkü aşırı hile yapıp oynuyordum. Hilesiz oynamaya başladıktan 10 saat sonra hileli oynadığım 100 saatten daha çok bilgi edindim ve zevk aldım.
Oyuna 1936 yılında başla, Almanya ile oyna.
 
Tek yapman gereken metaları takip etmek. 1500 saat civarı sürem var, bir kaç aydır oynamıyorum. Mesela en son oynadığımda 21W 1 topçulu, full zırh light tank support companyli piyade ile CAS metaydı. Bunlar değişmediyse bunları yaparak yenilmez olursunuz ayrıca bu dizilim baya bi' ucuz. Yeni CW olayları olduğu için genelde yukardaki 21W piyade, 42W tank tercih ederdim Almanya oynarken.

Yukarıdaki meta geçmediyse ve bilmiyorsan şöyle anlatayım. Eğer bir birliğin zırhı delinmiyorsa %50 organizasyon buffı alır. Sadece zırh verip, piyade birliğinin destek birim yerine Light Tank koyarsanız 10 civarında zırh kazanırsınız ve AI birlikleri genelde bu zırhı delemez bu sayede birliklerin organizasyonu %50 daha az gider. Bu da savaşı uzatır, savaş uzadıkça Close Air Support uçaklarınız düşmanın içinden geçer.

Eğer videolu anlatım istiyorsan Maxmarine izleme, Maxmarine RP oyuncusudur ve mikrosu ancak RP oyuncusu kadar olabilir. Gerçekten çok iyi oynamak istiyorsan ŞişmanlarTV gibi mikro oyuncularının rehberlerini, disaster savelerini izleyebilirsin.
 
Son düzenleme:
Arkadaşımın 2000 saati var benim 65. Ama her şeyi öğrenemedim. En son ingilizlere çıkartma yapıpaldığımı, sonra heryeri istediği için ilalyaya savaş planlıyordum...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı