Hollow Knight nasıl oynanmalı?

Bexo

Picopat
Daha fazla  
Hollow Knight'ı oynayanlar bilir, farklı farklı şekillerde ve ilginç sonlarla biten bir oyun. Ayrıca her yerde gizli saklı şeyleri var ve çok zaman, sabır ve yetenek istiyor.
Sizce ortalama bir oyuncu Hollow Knight'ı nasıl oynamalı, neden?

Nasıl oynamalısı yok bence hollow Knight'i. Harita o kadar güzel tasarlanmış ki her yer birbiri ile bağlantılı. Yolunuz nereye çıkarsa oraya gidin bence. Bazı yerlere gitmeniz için skill filan isteyecek sizde başka yere gidersiniz. Yeteneklik bir şey de yok, 2 saat başından kalkmayın, ustalaşırsınız.

Nasıl oynamalısı yok bence hollow Knight'i. Harita o kadar güzel tasarlanmış ki her yer birbiri ile bağlantılı. Yolunuz nereye çıkarsa oraya gidin bence. Bazı yerlere gitmeniz için skill filan isteyecek sizde başka yere gidersiniz. Yeteneklik bir şey de yok, 2 saat başından kalkmayın, ustalaşırsınız.
Aslına bakarsanız oyunu bitirdim 45 saatlik bir sürenin sonunda. Fakat yüzde 77 tamamladığını söylediği için The Hollow Knight'ı hiç yenmemiş gibi yapıp devam ettim. Özellikle White Palace ve Path of Pain de kesinlikle yetenek istediğini düşünüyorum zira ortalama bir oyuncu olarak 2 saatte sadece White Palace'ı geçebildim.
Açtığım konunun sorusu hala diğer oyuncular için geçerlidir, önemsediğim yorumlarınızı bekliyorum. Size de ayrıca teşekkürler.

Aslına bakarsanız oyunu bitirdim 45 saatlik bir sürenin sonunda. Fakat yüzde 77 tamamladığını söylediği için the hollow Knight'ı hiç yenmemiş gibi yapıp devam ettim. Özellikle white palace ve path of pain de kesinlikle yetenek istediğini düşünüyorum zira ortalama bir oyuncu olarak 2 saatte sadece white Palace'ı geçebildim.
Açtığım konunun sorusu hala diğer oyuncular için geçerlidir, önemsediğim yorumlarınızı bekliyorum. Size de ayrıca teşekkürler.

Path of pain başka bir seviye bence tamamiyle. O yüzden opsiyonel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı