Hologram sticker nasıl yapılır?

FelixTheDev

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba, Void (Çalınma önleyici) hologram nasıl yapılır? Alternatifleri nelerdir?

Merhaba, Void (Çalınma önleyici) hologram nasıl yapılır? Alternatifleri nelerdir?
Void hologram çalınma değil de yapıştırıldığı yerin kurcalanmaması için kullanılıyor diye hatırlıyorum. Çıkarttığında bir kısmı etikette kalanı yüzeyde kalır, bir görsel varsa onu oluşturur veya yazıyı. Matbaana gider sorarsın yapıyor musunuz diye, malzemesi metalize kağıt olarak geçiyordu galiba.

Hırsızlığa/çalınmaya karşı altında ince metal yonga olan RFID / NFC / HF etiketler.

İkisini birleştiren bir teknoloji yok, metal yongalı olanları çekip çıkartmaya çalıştığında zaten zarar verirsin, void'de ise çıkartılmaya çalışılırken zaten kendisi iz bırakır.

Farklı açılardan bakıldığında renkli olsun mesela mavi ve beyaz ne detayı ekleyebilirim

Farklı açılardan bakıldığında renkli olsun mesela mavi ve beyaz ne detayı ekleyebilirim
Sen sadece mavi/beyaz dersen onu duymadım, ancak açıya göre ışık değiştiren istiyorsan ona yanardöner/iridescent diyoruz. Tasarımını yapıp matbaaya gidip bana bunu iridescent sticker olarak basın diyorsun, dosyaya bakıp ona göre devam eder.

Sağ olasın çok yardım ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…