Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #1 İlkokul öğrencisi için alınacak. Canlı dersler ve benzeri şeyler için iş görür mü? Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Emin değilim ancak özellikleri şu modelinkine benziyor. Ayrıca EBA ve Zoom Android 5.0 ve üstü istiyor galiba. Bu tabletin Android sürümü 5.0 veya üstü müdür? Son düzenleme: 26 Kasım 2020
İlkokul öğrencisi için alınacak. Canlı dersler ve benzeri şeyler için iş görür mü? Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Emin değilim ancak özellikleri şu modelinkine benziyor. Ayrıca EBA ve Zoom Android 5.0 ve üstü istiyor galiba. Bu tabletin Android sürümü 5.0 veya üstü müdür?
The Elite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full stack 26 Kasım 2020 #2 Marka olarak pek güven vermese de canlı ders açmak gibi basit bir işlemi gerçekleştirebilir.
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Kasım 2020 #3 Ders dışında pek kullanılmayacaksa uygundur hocam.
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 26 Kasım 2020 #4 Üstüdür. Ders açar sorun olmaz ama Hometech yani çok fazla birşey beklemeyin kendisinden.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #5 Örneğin YouTube'da video izlerken takılma falan yapmaz değil mi?
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2020 #6 https://www.hepsiburada.com/hometec...=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc budur sanıyorum. Android 6 ile geliyor.
https://www.hepsiburada.com/hometec...=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc budur sanıyorum. Android 6 ile geliyor.
sercan64890 Decapat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 Yer İzmir Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #7 Efe10 dedi: İlkokul öğrencisi için alınacak. Canlı dersler ve benzeri şeyler için iş görür mü? Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Emin değilim ancak özellikleri şu modelinkine benziyor. Ayrıca EBA ve Zoom Android 5.0 ve üstü istiyor galiba. Bu tabletin Android sürümü 5.0 veya üstü müdür? Genişletmek için tıkla... Evet üstüdür canlı ders açar mı bilmem fakat tablete oyun vb. şeyler yüklemeseniz iyi olur Bir de Hometech markası pek kaliteli bir marka değil
Efe10 dedi: İlkokul öğrencisi için alınacak. Canlı dersler ve benzeri şeyler için iş görür mü? Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Emin değilim ancak özellikleri şu modelinkine benziyor. Ayrıca EBA ve Zoom Android 5.0 ve üstü istiyor galiba. Bu tabletin Android sürümü 5.0 veya üstü müdür? Genişletmek için tıkla... Evet üstüdür canlı ders açar mı bilmem fakat tablete oyun vb. şeyler yüklemeseniz iyi olur Bir de Hometech markası pek kaliteli bir marka değil
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #8 cagancandas dedi: Android 6 ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Attığınız linkte Android 6 ile ilgili bir bilgi göremedim. Tam olarak nerede Android 6 ile ilgili bir bilgi gördünüz?
cagancandas dedi: Android 6 ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Attığınız linkte Android 6 ile ilgili bir bilgi göremedim. Tam olarak nerede Android 6 ile ilgili bir bilgi gördünüz?
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2020 #9 Casper S38 Plus'ın aynısını yapmışlar. Onun incelemesi varsa izleyip fikir sahibi olabilirsin. MTK 8163 var içinde idare eder. Video izlerken falan sorun olacağını sanmıyorum. Efe10 dedi: Attığınız linkte Android 6 ile ilgili bir bilgi göremedim. Tam olarak nerede Android 6 ile ilgili bir bilgi gördünüz? Genişletmek için tıkla... Youtube'taki bir kutu açılımında.
Casper S38 Plus'ın aynısını yapmışlar. Onun incelemesi varsa izleyip fikir sahibi olabilirsin. MTK 8163 var içinde idare eder. Video izlerken falan sorun olacağını sanmıyorum. Efe10 dedi: Attığınız linkte Android 6 ile ilgili bir bilgi göremedim. Tam olarak nerede Android 6 ile ilgili bir bilgi gördünüz? Genişletmek için tıkla... Youtube'taki bir kutu açılımında.