Homofobi hastalığı nasıl tedavi edilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden açılıyor eşcinsellikle ile alakalı konular anlamadım. Eninde sonunda bu konuların hepsi kilitleniyor. Forumun bu konudaki tavrı az çok belli artık yani. Kendi fikrinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz ama farkında değilsiniz.
 
Neden açılıyor eşcinsellikle ile alakalı konular anlamadım. Eninde sonunda bu konuların hepsi kilitleniyor. Forumun bu konudaki tavrı az çok belli artık yani. Kendi fikrinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz ama farkında değilsiniz.
Bu konu bu şekilde uzamaya devam ederse herkes anormal cinsel hayatımı öğrenecek anasını satayım.
 
Bu konu bu şekilde uzamaya devam ederse herkes anormal cinsel hayatımın hikayesini öğrenecek. :D.

Vallahi bu insanlar empoze etmeye çalışıyor homofobiyi vallahi. Fazla yazma böyle konulara fena linç yersin sonra. Eşcinsellik destekçisi dolu bu forumda. Bu mesajdan dolayı bile linç yeme ihtimalim yüksek :D.
 
Olum kavram karmaşasında yüzüyorsunuz iyi okuyun :D

Örnekler zaten çay demlemelik, what da hell is goin on dude.
 
Sen olayı çok yanlış anlamışsın, hastalık dediği şey homofobi, homoseksüellik değil.

Yetişkin insanların "karşılıklı" olan tercihleri başka kimseyi ilgilendirmez, homofobi de ancak insanlar kendinden farklı olan şeylerden korkmayı bırakınca düzelir.

Not: Konuda göz ardı ettiğim bir üye var, kesin LGBT karşıtıdır. Kim olduğuna bile bakasım yok, bakma alışkanlığım da yok. Görmediğim için kafam rahat oluyor. :D
Yetişkin olması her istediğini özgürce yapabileceği anlamına gelmez. Toplum ahlakına aykırı bir durumdur. İki yetişkin insanın ne yaptığı elbette bizi ilgilendirmez fakat bunu toplumun gözü önünde yaparsa iradesi zayıf insanlar için kötü örnek oluşturabilir. Biride çıkıp derse ben yetişkin bir insanın hayvanlardan hoşlanıyorum bunada itiraz etmezsin herhalde bu düşünceyle. Zira ikiside aykırı normal olmayan bir durum. Anormal bir şey yapmak istiyorsan benim göremeyeceğim yerlerde yaparsın. Bu gibi şeyleri normal bir şeymiş gibi gösteremezsin. Bazen özgürlük çağdaşlık ileri görüşlüyüz derken kendinizi kaybettiğinizin farkına varamıyorsunuz.
 
Sitenin adı keşke Technopat yerine "Homofopat" olarak değişse, tam yerindeyiz zira. Ya da böyle bir üye unvanı da olabilir. Homofobikler adına yakışır: 100 homofobik mesaj atan Homofopat olsun.
 
Konu ensest bireylerin çocuk dünyaya getirmesi de değil, farkında mısın bilmiyorum fakat konuyu sen bu noktaya getirdin, ki eşcinsellerin çocuk sahiplenme mevzusunun ileride daha da çoğalacağından haberdar değilsin.

Haklısın kardeşim müslüman bir ülkede eşcinselliğe karşı çıkanın bu kadar tepki görmesi çok saçma. Şimdi müslüman ülke dediğim için tepki gelir 🙂


Homofobi hastalık değildir. Buna hastalık diyerek eşcinselliği normal göstermeye çalışarak empoze eden sözde aydınlara selam olsun. 😉


"Homofobi hastalığı nasıl tedavi edilir" diyerek konu açarak nasıl empoze ettiklerini görürsünüz.

 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı