O videodaki gerçek değil arkadaşlar. 8 e giderken tavuk ve civciv yetiştirmek istemiştim bizim köyde ve yetiştirirken hep yumurtaları kontrol ederdim ışık ile civciv var mı yok mu diye bakardım. Kısacası eğer bir canlı oluşuyorsa onun içinde o kadar akışkan olmuyor yumurtanın sarısı sarı olmaz kırmızı olur. Eğer yumurta 40 gün boyunca dışarıda durur ise kokar dayanılmaz kıvama gelir. O adam 40 günlük yumurtayı kırıyor ve gayet rahat. 21. günde civcivler çıkmıştı diğer yumurtaları kontrol etmiştim ve baktım 1 inde civciv yoktu bende kırıp inceleyeyim dedim öyle bir pis kokusu var ki lanet olsun bilmek istemezsiniz ve kahve rengiydi içi açıp bakmıştım. Kısacası o sahte bir video 21 gün dışarıda karanlık yerde bırakın yumurtayı görürsünüz kokusuna dayanamazsınız. 21 günün üstünde yumurta dışarıda durursa sarısı sarı olmaz.
Ben bu konuyu niye daha önce görmemişim ya Ben de duymuştum bu deneyi ama denemeye cesaret edememiştim. Acaba tavuğa tecavüz etsek yine aynı sonuca ulaşabilir miyiz?
İşin doğrusu, sıra dışı bir olay. Dinen uygun mudur değil midir bilemem ama en azından merak giderilmesi için yapılmasının uygun olduğunu düşünüyorum. Bu demek olmuyor ki, sizde deneyin. Gerek var mı? Çoğu kişi yerinize deniyor zaten, onları izleyerek tatmin olabilirsiniz.
Adam 9. videosunu çıkardı bu olayın. (O video için buraya tıklayın) Çıkan canlıların ikisi de gördükleriniz ilk hallerinden ciddi bir ölçüye sahipler. İlerisi ne olur bilemiyorum bu durumun.
Evet arkadaşlar sorum açık ve net. Homunculus ne diye sorarsanız, İnsan sperminin tavuk yumurtasına enjekte edilmesiyle oluştuğu söylenen canlıdır. Buna örnek olarak YouTube üzerinde çok fazla video var.
Evet arkadaşlar görüşleriniz bekliyorum.
Evet, insan görünümüne benziyor. Surat hatları daha keskin ve ince uzun kemiklere sahip ancak kolları bacakları olan yani insana benzeyen bir canlıdır. Zeka seviyesi normalden düşük olmasına rağmen zor olsada çok iyi bir eğitimle yazma ve konuşma gibi şeyler öğretilebilir. Homunculus'u yaptıktan sonra onu öldürmek münasip değil.
Bazı homunculusların zeka seviyesi daha yüksek oluyormuş. İstisnalar yani. Düşünsene homunculusla parka gidiyorsun, bilgisayarla oyun oynuyorsun. Ne zevkli olurdu yalnızlık çekenler için.
Evet arkadaşlar sorum açık ve net. Homunculus ne diye sorarsanız, İnsan sperminin tavuk yumurtasına enjekte edilmesiyle oluştuğu söylenen canlıdır. Buna örnek olarak YouTube üzerinde çok fazla video var.
Evet arkadaşlar görüşleriniz bekliyorum.
Yahu arkadaşlar ortaokulda hiç mi biyoloji dinlemediniz tavukdan çıkan yumurta zaten döllenmiş bir yumurtadır. Hali hazırda spermini seçmiş yumurta tekrar sperm almaz. Siz döllenmiş yumurtayı (hücre olan) tekrar döllemek istiyorsunuz bu imkansız bir olay. En azından ben öyle biliyorum.