Homunculus Gerçek Midir?

Gerçek midir?

• Oy verenlerin toplamı
    135
Biraz geç gördüm bunu.
Homunculus konusunda bence doğruluk payı bulunabilir. Oluşacak canlı kısır bir canlı olması gerekiyor sanırım. Bunun dışında sıcak ve nemliden ziyade sanırım at gübresine koymak gerek. At gübresi en verimli sıcaklığı ve diğer unsurları sağlayan madde. Ayrıca plasenta gibi işliyor diye biliyorum.

Mantıksal olarak o yumurta zaten döllenmiş, yani o yumurtayı tekrar döllemek biraz zor. Zaten tavuk yumurtası insan spermini kabul etmez böyle yaratılmış. Benim merak ettiğim sadece bir şey var o yumurtadan çıkan şey hangi hayvan(fotomontaj değil ise) ve adam onu oraya nasıl sokmuş?
Gençler hadi İngilizce bilen benden size güzel bir kıyak.
Tartışmaya nokta koyacak videoyu bulmuş bulunmaktayım.
İngilizce bilip merak edenler hepsini izleyebilir ama ben bilmeyen kardeşlerimi düşünerekten videonun mühim kısmını koyacağım bakın, görün, öğrenin!!!
Bu arada hayvan yada yaratık değil hamurmuş.
Zaten videonun başlarında Aya adlı bir ablamızla konuşuyor ablamız ''Asla çünkü insanlar ve tavukların kromozomları birbirinden çok farklı'' diyor.(Bence de)
Videonun bu yerinde Andreas adlı bir arkadaş bu deneyi insan sperm'i kullanmadan yapıyor yani bu olay videoların sahte olabileceğini gösteriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kromozom sayısı mı geçerli bu noktada, yoksa kromozom niteliği mi?

Yumurta - sperm mekanizmasında yumurtada ''zona pellucida'' adında koruyucu bir zar vardır. Bu zar sadece aynı cinsin (insan yumurtasına insan spermi gibi ) spermi geldiği zaman geçişe izin verir. Saçmalıktan ibaret.

At ile eşekten kısır bir canlı meydana geliyor olmalı. Kromozom sayıları atın 64; eşeğin 62. Ortaya kodların benzerliğinden ötürü bir canlı çıkmış mı oluyor?
Evet, canlılar aleminde tek istisna katırdır, fakat katır verimli bir döl değildir çünkü kısırdır.
Yumurta - sperm mekanizmasında yumurtada ''zona pellucida'' adında koruyucu bir zar vardır. Bu zar sadece aynı cinsin (insan yumurtasına insan spermi gibi ) spermi geldiği zaman geçişe izin verir. Saçmalıktan ibaret.
Bak, adam biyoloji dersini dinlemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…