Honda CBR250R 2017 vs Kawasaki Ninja 250sl vs R25

Yakıtın litre fiyatı artacağı için hem de öğrenci olduğum için tasarruflu bir şeyler istiyorum. Düşük devir kullanımı bile 4-4.5l olan bir motor R25 ayrıca eskiden nasıl her köşede CBR varsa onun yerini R25 aldı artık CBR az bulunuyor.



Sana çok katılıyorum ve fikirlerim artık oturdu denebilir. Racing sever olduğum için 2017 model bir CBR alıp üstüne bir sticker set atacağım biraz eski model motor ama olsun. Eğer temizini bulamazsam dominar 250 D alacağım, araştırdım ve gerçekten harika bir naked olduğunu keşfettim üstelik 2020 çıkışlı ve istersen 2021 çıkışlıda bulabilirsin paran yeterse. Görünüşü vs harika duruyor bence ( naked sevmeyen biri olarak yorumluyorum) bu motorla naked tarzı hoşuma gitti diyebilirim.

Bir de buna eş olan KTM Duke 250 var ama piyasası hareketli olmadığı için almayı düşünmedim. Ama sizde bakabilirsiniz.
Dominar 250'nin inceleme videoları detaylı izlemenizi tavsiye ederim. egzozundan kaynaklı motor hafif sağa çekiyor diye duyum almıştım bir videoda da bahsi geçiyor.
 
Dominar 250'nin inceleme videoları detaylı izlemenizi tavsiye ederim. Egzozundan kaynaklı motor hafif sağa çekiyor diye duyum almıştım bir videoda da bahsi geçiyor.

Evet lakin o sağ çekme gidonu bıraktığınızda oluyormuş. Gidonu tek parmakla destekleseniz o yana çekme olmuyormuş ki o da ağır bir yana çekme değil milim milim kayıyormuş.
 
Sizde haklısınız ama o CBR da da var az da olsa Egzoz'dan kaynaklı veya egzozu ağır olan çoğu motorda. Zaten tehlikeli bir durum da değil milim milim kayma arabada da oluyor, ama tercih meselesi tabi.
kawasakiye nazaran honda ve bajajın piyasası daha hızlı ayrıca egzoz değişikliğiyle durumu çözülüyormuş. Benim seçimim temiz bi cbr olurdu.
 

Geri
Yukarı