Honda Civic 2010 Yakıt Sorunu

Ahmet Epli

Kilopat
Katılım
22 Ocak 2013
Mesajlar
259
Makaleler
1
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar bizim Honda Civic 2010 Model bir arabamız var. Fakat yakıt probleminden dolayı babam satmak istiyor. Bende çok konforlu olduğu için satmasını istemiyorum. Şimdi olay şu, arabayı ilk aldığımızda bir depo benzin ile 360- 380 kilometre yapıyor idi. Fakat yavaş yavaş bir depo benzinle yaptığı kilometre azalmaya başladı. Şuanda bir depo benzinle 260-280 kilometreyi zor görüyoruz. Bu olayın üzerine Honda servisine aracı götürdük fakat bize söyledikleri Tüp taktırın oldu. Aynı araç dayımın oğlunda da var ve o bir depo benzin ile 400 kilometre yapıyormuş. Ne yapmamız gerekiyor şimdi beni aydınlatırsanız sevinirim.
 
Araçta orjinal filitre kutusu yerinde mi ? Yoksa spor hava filitresimi takıldı filitreler benzini çok hızlı yer
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lastik havaları normal, hava filtresi yağ değişirken değişmiş yakın zamanda babama sorduğuma göre. Baskı balata kaçırıyor mu ne demek anlamadım.
 
Yani debriyaj balatası çok aşınmışsa tam kavramaz ve debriyaj kaçırır. Bu da arabaya çok yaktırır.
 
Araç otomatik vitesdir. Otomatik fd6 kasalar güncel yakıt fiyatı ile şehir içi kullanımda 80kr.'un altına düşmez.
Allah sabır versin. Fd6, hondanın sabır kasasıdır. :D
 
En güzeli dizel abicim. Geçenlerde dizel fluence kiraladım 1 depoyla 850 km gittim otomatik vites olmasına rağmen. (Tabi şehirlerarası) Tatile gidiş geliş ortalama 21 kuruş yakmış kilometrede :rolleyes:
 
Motor km ne kadar ? çok yıpranmış ise olabilir. Bazen araç motorları temizlik ve bakım ister.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı