Honeywell PTM7950 termal pad ASUS TUF Dash F15 için uygun mu?

erbakaan

Decapat
Merhaba, iyi sosyaller.

ASUS TUF Dash F15 FX517zm 2022 laptopum için soğutma çözümleri arıyorum.

Honeywell PTM7950 termal pedi laptopumun CPU, GPU, VRAM ve diğer soğutma gerektiren tüm alanları için kullanabilir miyim?
Kalınlığı vs. uygun mudur? Neye göre seçmeliyim? Farklı kalınlıklarda olanları var mıdır?
Orijinal olanını nereden satın alabilirim? AliExpress'dekiler orijinal midir?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet uyumludur ama zaten VRAM üzerindeki pedler o kadar hızlı eskimez ve uyumlu da olmaz. Aliexpress'tekinin orijinal olması gerek ama garanti olsun diye linkini atar mısınız?

Son düzenleme:
Evet uyumludur ama zaten VRAM üzerindeki pedler o kadar hızlı eskimez ve uyumlu da olmaz. AliExpress'tekinin orijinal olması gerek ama garanti olsun diye linkini atar mısınız?

VRAM için kullanamazsın. Isındığında bildiğin termal macun oluyor. VRAM için termal ped daha iyi bir seçenek.

Ayrıca PTM7950'yi yurt dışından beklemek istemiyorsan.

Benim laptopumun iç kısmı bu şekilde. (Fotoğrafı YouTube'daki bir anlatım videosundan ekran görüntüsü aldım.)
Soğutma sistemini kaldırdığında üstünde macun ve benzeri maddeler olan tüm kısımları farklı renkte kutu ve sayılarla işaretledim.

Şimdi ben termal pedi bu numaralı alanlardan ve CPU ile GPU'dan hangilerine uygulayabilirim ?
Hangi alanlara termal ped hangi alanlara termal macun uygulamalıyım ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Paragraf metniniz.jpg
    Paragraf metniniz.jpg
    213,3 KB · Görüntüleme: 51
Benim laptopumun iç kısmı bu şekilde. (Fotoğrafı YouTube'daki bir anlatım videosundan ekran görüntüsü aldım.)
Soğutma sistemini kaldırdığında üstünde macun ve benzeri maddeler olan tüm kısımları farklı renkte kutu ve sayılarla işaretledim.

Şimdi ben termal pedi bu numaralı alanlardan ve CPU ile GPU'dan hangilerine uygulayabilirim?
Hangi alanlara termal ped hangi alanlara termal macun uygulamalıyım?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

CPU ve GPU işlemcilerine termal macun veya PTM7950 uygulayacaksınız. Geri kalan her yere ise "thermal putty" süreceksiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı