Honor 200 Pro vs OnePlus 12R

REXHA39

Femtopat
Bütçem 30-35 bin TL arasında ve aklımda 2 model var; Honor 200 Pro ve OnePlus 12R. İlk başlarda S24 ile Honor 200 Pro arasındaydım ve Honor 200 Pro'da karar kılmıştım fakat OnePlus 12R de aklımı çeldi. Kriterlerim ekran, batarya ve kamera. Bu 3 özellik bazında karşılaştırırsak bu 2 model arasında hangisini önerirsiniz? S24'ten vazgeçme sebebim batarya ve Exynos işlemcisi olması. OnePlus 12R'nin işlemcisi daha iyi Honor 200 Pro'ya göre, biliyorum fakat işlemci benim için bu 3 özellikten sonra geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
OnePlus 12r tartışmaya kapalı. Biri amiral gemisi diğeri Honor gibi bir markanın orta direği.

Honor markasının yazılımı tamamen iOS cakmasi yapılmaya çalışılmış rezil bir arayüz.

OnePlus 12R fiyat performans ürünü.
En yüksek AnTuTu skoru sahip.
Ayrıca işlemci+ekran dengeli uzun pil ömrü var.
Alternatif realme Gt6T.

Realme GT6 snapdragon 8gen 3=16/512gb
12gb olani 29.800-16gb olanı 37.430

Xiaomi 14 T pro Dimentsy 9300+ 12/256=36.800

Son düzenleme:
OnePlus 12r tartışmaya kapalı. Biri amiral gemisi diğeri Honor gibi bir markanın orta direği.

Honor markasının yazılımı tamamen iOS cakmasi yapılmaya çalışılmış rezil bir arayüz.
Arayüz rezil lafına kesinlikle katılmıyorum çok sade ve stabil MagicOS. Zaten Huawei ile birebir aynı yani o gördüğünüz sonradan çalma ios arayüzleri gibi değil yıllardır devam eden huawei arayüzü ile aynı

Honor 200 pro daha iyi

OnePlus her zaman öndedir.
Ne anlamda daha iyi olduklarını yazarsanız sevinirim.

Şu anda da Huawei kullanıyorum, arayüzüne alıştığım için için Honor'dan devam etmek istiyordum aslında. S24 yerine Honor 200 Pro seçmemin sebeplerinden biri de oydu zaten. Yani arayüz rezil lafı biraz saçma olmus bence. Bu arada OnePlus 12 olsa amiral gemisi lafını kabul ederim de, 12R bu da. Tam olarak farkları ne bilmiyorum 12 ile ama Honor'u gereksiz gömüp, OnePlus'ı gereksiz övmüşsünüz biraz.

OnePlus 12R daha iyi gibi. O bütçede 14T Pro da bakabilirsiniz bu arada.
Xiaomi ve Mediatek işlemcili telefon düşünmüyorum. Bu 2 telefondan birini alacağım. 12R hangi anlamda daha iyi peki ? İşlemci haricinde özellikle kamera ve ekran olarak ciddi fark var mıdır ?

Ne anlamda daha iyi olduklarını yazarsanız sevinirim.

Şu anda da Huawei kullanıyorum, arayüzüne alıştığım için için Honor'dan devam etmek istiyordum aslında. S24 yerine Honor 200 Pro seçmemin sebeplerinden biri de oydu zaten. Yani arayüz rezil lafı biraz saçma olmus bence. Bu arada OnePlus 12 olsa amiral gemisi lafını kabul ederim de, 12R bu da. Tam olarak farkları ne bilmiyorum 12 ile ama Honor'u gereksiz gömüp, OnePlus'ı gereksiz övmüşsünüz biraz.

Xiaomi ve Mediatek işlemcili telefon düşünmüyorum. Bu 2 telefondan birini alacağım. 12R hangi anlamda daha iyi peki ? İşlemci haricinde özellikle kamera ve ekran olarak ciddi fark var mıdır ?
Honor 200 Pro güzel bir cihaz. Arayüzünü begendiyseniz gecebilirsiniz. Ben sadece arayüzünü begenmedigim için böyle söyledim. Yoksa kamera anlaminda başarılı, güçlü bir cihaz. Ama sanırım hala plastik kasa kullanan bir model Honor 200 Pro. Her şeyi ile OnePlus 12R gibi hissettirmiyor.

Arayüz rezil lafına kesinlikle katılmıyorum çok sade ve stabil magicos. Zaten Huawei ile birebir aynı yani o gördüğünüz sonradan çalma iOS arayüzleri gibi değil yıllardır devam eden Huawei arayüzü ile aynı.

Hayatimin çok uzun bir bolumunda Huawei kullandım. Ve Honor'la aynı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Çok fazla Honor cihaz gördüm ama hiç deneyimlemedim. Benim gördüğüm kadarı ile kesinlikle aynı değil. Ve OxygenOS ile asla kıyaslanamaz kar ikisi de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı