Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.174 Çözümler 57 Dün 20:21 #11 Mahmut13265 dedi: Doğru söylüyorsunuz hocam Hepsiburada'da hazır indirim varken almak lazım. Hocam 3 sene güncelleme alması sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz benimki o kadar bile almayacak. Bir cihaz güncelleme almayı bitirse bile kolay kolay ömrünü yitirmez. 4-5 sene işini görür diyebilirim ötesini bilemem.
Mahmut13265 dedi: Doğru söylüyorsunuz hocam Hepsiburada'da hazır indirim varken almak lazım. Hocam 3 sene güncelleme alması sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz benimki o kadar bile almayacak. Bir cihaz güncelleme almayı bitirse bile kolay kolay ömrünü yitirmez. 4-5 sene işini görür diyebilirim ötesini bilemem.
asels Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 3.016 Dün 20:22 #12 İlerde kasmaması önemli ise A56 işlemcisi daha güçlü.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.636 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:22 #13 Mahmut13265 dedi: Hocam 3 sene güncelleme alması sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Custom ROM kurabilirsin 3 sene bitince.
Mahmut13265 dedi: Hocam 3 sene güncelleme alması sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Custom ROM kurabilirsin 3 sene bitince.
M Mahmut13265 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:24 #14 asels dedi: İleride kasmaması önemli ise A56 işlemcisi daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Hocam A56 da da kasar diyorlar güncelleme aldıkça bana 4-5 sene sorunsuz kullanayım yeter. wraxos woo dedi: Custom ROM kurabilirsin 3 sene bitince. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Custom ROM tam olarak ne oluyor çok anlamıyorum da.
asels dedi: İleride kasmaması önemli ise A56 işlemcisi daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Hocam A56 da da kasar diyorlar güncelleme aldıkça bana 4-5 sene sorunsuz kullanayım yeter. wraxos woo dedi: Custom ROM kurabilirsin 3 sene bitince. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Custom ROM tam olarak ne oluyor çok anlamıyorum da.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.636 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:27 #15 Mahmut13265 dedi: Hocam bu Custom ROM tam olarak ne oluyor çok anlamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Kısaca macOS Windows gibi başka işletim sistemi kuruyorsun. Hem daha güvenli hem de açık kaynak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mahmut13265 dedi: Hocam bu Custom ROM tam olarak ne oluyor çok anlamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Kısaca macOS Windows gibi başka işletim sistemi kuruyorsun. Hem daha güvenli hem de açık kaynak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Mahmut13265 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:28 #16 wraxos woo dedi: Kısaca macOS Windows gibi başka işletim sistemi kuruyorsun. Hem daha güvenli hem de açık kaynak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam Honor 400 alacağım gibi hem Samsung'la arasında 3.5k fark var hem Samsung'da ekstra masraf yapmak lazım.
wraxos woo dedi: Kısaca macOS Windows gibi başka işletim sistemi kuruyorsun. Hem daha güvenli hem de açık kaynak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam Honor 400 alacağım gibi hem Samsung'la arasında 3.5k fark var hem Samsung'da ekstra masraf yapmak lazım.