Honor 8C son güncelleme nedir?

Yama notlarına bakabilirsiniz. Sürüm numarasını da söylerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz. Muhtemelen Ağustos güvenlik güncellemesi.
Huawei'nin Ağustos ayı güvenlik güncellemeleri çok yüksek boyutlu. Geçenlerde bununla ilgili bir haber okumuştum kullanıcıların bu konudan şikayetçi olduğuna dair. Mate 10 Pro'ma gelen güncelleme de 3,81 GB civarında bir şeydi, yama notlarında yalnızca güvenlik güncellemesi olduğundan bahsediyordu. Ek olarak ben de bir değişiklik görmedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190912_175639.jpg
    Screenshot_20190912_175639.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 78
Sürüm güncellemesi olmasada yararlı bir güncelleme gibi duruyor.
İnşallah Yararlıdır.
Boyutu küçükse güvenlil güncellemesi olabilir.
2.81 GB Boyutu.
Yama notlarına bakabilirsiniz. Sürüm numarasını da söylerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz. Muhtemelen Ağustos güvenlik güncellemesi.
Huawei'nin Ağustos ayı güvenlik güncellemeleri çok yüksek boyutlu. Geçenlerde bununla ilgili bir haber okumuştum kullanıcıların bu konudan şikayetçi olduğuna dair. Mate 10 Pro'ma gelen güncelleme de 3,81 GB civarında bir şeydi, yama notlarında yalnızca güvenlik güncellemesi olduğundan bahsediyordu. Ek olarak ben de bir değişiklik görmedim.
Screenshot_20190906-114714.jpg

Lütfen Yardımcı Olun MixBrain.
Lütfen Cevap Yazınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı