Honor Magic 7 Lite alınır mı?

Bütçe
15000
Ben telefonumu değiştireceğimde, bayağı araştırdıktan sonra en F/P ve yenilikçi telefon olarak Honor magic 7 Lite buldum sizce alınır mı?
Link: Honor Magic7 Lite

Honor kaliteli bence Samsung ve Huawei'den sonra en kaliteli anroid. Honor 200 17bindi kendimde Samsung s serisinden Honor 90 geçmiştim uzun zamandır kullanıyorum gayet güzel.

Ben telefonumu değiştireceğimde, bayağı araştırdıktan sonra en F/P ve yenilikçi telefon olarak Honor magic 7 Lite buldum sizce alınır mı?
Link: Honor Magic7 Lite

Hocam hem bayağı sağlam hem bayağı uzun pil ömrü var çünkü önceliği batarya ve sağlamlık. Eskiden samung m 32 falan vardı böyle 6000 MAh'a kadar çıkıyordu. Onlar gibi düşünün. Öncelik meselesine göre alınır tabii ki.

Eğer gerçekten başlıca alınma sebebi bataryası ise alınır. Onun haricinde aşırı sağlam bir telefon hayret ettim gerçekten izlerken. Özellikle takıntılı olduğum için darbe alma durumuna, almayı bile düşünmüştüm. Sonrasında kamerası işlemcisi gibi olayları ve kutu içeriğini görünce vazgeçtim.

Sadece batarya kapasitesine bakılarak alınabilir gibi duruyor ancak ben o fiyat aralığında A55 tercih ederdim.

Yeni konular

Geri
Yukarı