Honor Pad 10 vs S10 FE

Hocalar v9 daha işlevsel ve daha kaliteli bir tablet fakat çin markası olduğu için yazılım desteği yıllarca olacak mı olmayacak mı bilinmiyor.
Yazilim destegi konusu ilginc. Samsung alete iki uc sene sonra guncelleme yukleyince alet kesin yavaslayacaktir (8gb ram olan modelden bahsediyorum). Ben sahsen 4 senelik samsung telefonuma iki senedir guncelleme almiyorum cunku alet yavaslayacak. Yani samsung 7 sene guncelleme alacak diyor da sen 3 4 sene sonrakileri alinca alet bastaki islevselligini yitirmeye baslayacak. Bunu dusunmek lazim.

Vallaha hocam ben film dizi izleyeceğim için ve yeni teknoloji ürünlerinde Çinlilere güvendiğim için honor magicpad 2 alacağım. Güncelleme almasa bile yine film dizi çok güzel izletir bana. v9'da bile 8 adet hoparlör ile Imax sertifikası var. Kaldı ki kalemi ipad kalemi gibi çok güzel. Arayüz olarak vs'de ios işletim sistemine benzetmişler bayağı hoşuma gitti.

Klavye demişim pardon. Klavyeli kılıf ve kalem veriliyor ve bu 15 bin tl. Vatan'a satılıyordu. Ayrıca honor markasını ben beğeniyorum. Zaten elimde Honor Pad X9 var. 1 yıl önce 5 bin tlyken almıştım ve çokta kaliteli bir cihaz. Yani honor bence f/p açısından çok iyi.

Simdi gordum klavyeli kilifli model yaninda kalem hediyesini. Hepsiburada kalem vermiyor. Bence set olarak cok iyi duruyor bu fiyata hem kalem hem klavyeli kilif. Aklim celindi.

Tablet aldınız mı acaba?
Samsung galaxy tab s10 fe aldim dün. Simdilik memnunum. Telefonum da galaxy. Hem arayuze ayarlara asinayim. Telefonla senkronizasyon olayi ve dex modu (masaustu bilgisayar arayuzu) icin samsung seçtim. Simdilik sorun yok.

Bende s10fe düşünüyorum ama uzun vadede 8gb ram sorun yaratır mı 12gb almak şart mı

Bence 2 sene guncellemelerle sorunsuz takilmadan kullanilir. 2 sene kadar sonra guncelleme alir isletim sistemini guncellerseniz 8gb ram bence yetmemeye baslar. Islemci de zaten orta kalitede. Oyun oynamayacaksaniz gunluk isler ve not tutma gibi seyler yapacaksaniz bence 8gb yeterli. Ben bir sure sonra isletim sistemini guncellemeden devam ederim, telefonumda da oyle yapiyorum. Bu sebeple, alete fiziksel olarak bir sey olmazsa 4 5 sene kullanırım gibi duruyor. Guzel alet valla.

Ben olsam 12 gb olan modelin uzerine birkac bin lira daha koyar s9 alirdim

Peki ekran boyutu yeterli mi okul için ?

Peki ekran boyutu yeterli mi okul için ?
Telefondan sonra ekran bana cok cok buyuk geldi. Bence yeterli gayet. Ben matematik ogretiyorum, ozel derslerimde kullanmak icin aldim. Bence tam ders calismalik is yapmalik alet. Klavye ve mouse ile dex modunu acinca laptop hissi de veriyor. Klavye ile yazarak is yapanlarin da sevecegi bir model. Ama pdf uzerinden ders calismak kalemle yazmak cizmek icin cok ideal. Kalem bir harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…