Hoodie ya da Tshirt satmak

neolsunismim

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2018
Mesajlar
534
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, Sakarya Üniversitesinde okuyorum. Bugün aklıma 'Sakarya Üniversite' baskılı hoodie ya da tshirt yaptırıp birazda karla satmak istiyorum. Sizce mantıklı mı yoksa boş iş mi?
 
Üniversitede sosyal gruplara üye olabilirsin ve bu fikrin için satış yapacağın kitleden bilgi toplayabilirsin. Öncelikle bir fikir havuzu oluşturursun. Bu havuzdan elenen fikirlerle birkaç tişört baskısı oluşturursun örneğin photoshop ile. Bunu kantinlerde oturan kişilere hangisini beğendiklerini, alsalar öncelikleri neler olurdu gibi sorularla üretim öncesi model analizini yaparsın. Kaç TL'ye bekliyorlar, alırken kalite gibi unsurlara ne kadar dikkat ediyorlar, en çok tutacak renkler ve modeller neler gibi unsurları analiz ettikten sonra bir miktar üretim ve ilk parti satışını başlatırsın. Photoshop ve modeli dijitalleştirme konusunda yardımcı olacak kişiler de vardır sosyalde. Ben de yardımcı olabilirim bu konuda. Takım atkıları, hoodie t-shirt, şapka...
 
Arkadaşın dediği gibi günümüzde daha çok ilgilenilen şeylere odaklanın örnek vereyim Squid Game çoğu kişi bu dizinin ürünlerini vs yapıyor ve büyük para kazanıyor böyle şeylere yönelin biz yapamasakda siz yapın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı