Hoparlör mü Kulaklık mı?

Tabi ki BABA bir ses sistemi.

Örnek; Logitech Z906 500W THX Onaylı Optik 5+1 Hoparlör (980-000468)

Bende bu sistem ve Asus Strix 2.0 kulaklık var, film izlerken kulaklık asla ses sistemi gibi zevk vermiyor. Oyun oynarken kulaklık daha da kötü ses sistemine göre. :D Mesela ateş ettiğimde subwoofer güm güm ettiğinde aksiyonu daha iyi yaşatıyor.

@Oğuzhan Ulucan Corsair Void RGB Wireless Special Edition'ı düşünüyorum. Youtube'da Recep Baltaş ve Ali Güngör de incelemesini yapmış oradan da inceledim, hoşuma gitti. Ama aklım şuan hem hoparlör hem kulaklık almaya gitti, sanırım ikisini birden alacağım. Sıkıldıkça ikisi arasında geçiş yaparım. Sizin görüşünüz nedir, sizce nasıl bir kulaklık?

Öncelikle alacağınız kulaklığa görüntüsünden ziyade performansına bakarak almanı öneririm ve nedendir bilmiyorum ama kablosuz kulaklık, mouse vb. şeylere hiç alışamam :D
Bana sorarsan Corsair çok iyi bir marka tabi ki seni yarı yolda bırakmaz ama bana nedense rahatsız geliyor. Mesela Razer gibi. Çok şık ve sağlam görünse de Razer kulaklığı kırabilmiş biriyim. Sonradan aldığım Hyper ise cidden rahat aynı zamanda steelseries kulaklıkları da gayet iyidir.
Şimdi neden bir anda konu rahatlığa döndü dersen:
Asıl önemli soruya geliyoruz. Günde kaç saat kafanda taşıyacaksın :D Çünkü ne kadar ağır kulaklık takarsan başına yaptığı baskı artacak ve saçının şekli bozulacak :D :D
Espri bir yana (güldün mü biliom) bence farklı markalarda bak

Bence ses sistemi. Ses kasmak istiyorsan alacağın 50 liralık kulaklık bunu yapar çünkü sağa veya sola ses getirmesini kulaklık değil oyun motoru yapar. Kaldı ki hoparlörle bile ses kasmak mümkün. Ses sistemi aldığın zaman müziği son ses alıp evini club yapabilirsin. Ses çıkışını sadece oyun ve müzik dinlemek için düşünme. Evine arkadaşlarını çağırabilir ve parti yapabilirsin. Benim kullandığım ve 10 saat sonunda kulağımda gram acıma hissi olmayan kulaklık Sony Mdr-zx310 Stereo Sound Kafa Bantlı Kulaklık - n11.com
Bunun geliştirilmiş modelleri var bu ilk çıktığı zaman ki modelin biraz değişime uğramış hali bundan sonra philips taklit etti falan. 3. sene hala takoz gibi çalışıyor. Paranın büyük kısmını ses sistemine küçük bir kısmını kulaklığa ayırman daha iyi olacaktır.

Şöyle söyleyeyim arkadaşlar: Günde 12 saatten fazla bilgisayar oynayacağım. Fakat hoparlör alırsam ses sistemi kurmayacağım, 1 + 1 alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı