Hoparlördeki sesi kulaklığa nasıl verilir?

furkh

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hoparlör ses kartına bağlı ve gitarı sadece hoparlör üzerinden çalabiliyorum. Kulaklığı ses kartına takamıyorum. Bu sesi hoparlör üzerinden getirme şansım var mı?

1692732235773.png

Sistemde kulaklık seçili olsa bile gitarın sesi hoparlörden çıkıyor, gitar için kullandığım programın ses çıkışı sadece ses kartına bağlanabildiği için kulaklıktan hiçbir türlü ses alamıyorum.

Hoparlör ses kartına bağlı ve gitarı sadece hoparlör üzerinden çalabiliyorum. Kulaklığı ses kartına takamıyorum. Bu sesi hoparlör üzerinden getirme şansım var mı?

Eki Görüntüle 1913304

Sistemde kulaklık seçili olsa bile gitarın sesi hoparlörden çıkıyor, gitar için kullandığım programın ses çıkışı sadece ses kartına bağlanabildiği için kulaklıktan hiçbir türlü ses alamıyorum.

Kulaklık çıkışı USB ise jak USB dönüştürücü almayı deneyin.

Eki Görüntüle 1913304

Hoparlörün üzerinde 3.5mm giriş var mı? Presonus'un bazı modellerinde mevcuttur. (aktif hoparlör)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı