Çözüldü Horipad Pro "USB Aygıtı Tanınamadı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sbrkya

Kilopat
Katılım
15 Haziran 2017
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1.5 yıldır sıkıntısız kullandığım Horipad Pro gamepadim bugün laptopa taktıktan sonra çalışmamaya başladı. Taktığım an beyaz ışığı yandı fakat ondan sonra gitti ve hiç yanmadı kol ise tepki vermemeye başladı. Cihazı kaldır ve USB'yi tak çıkar, cihazı devre dışı bırak sonra geri etkinleştir vb. gibi yöntemleri denedim fakat sonuç nafile. Farklı bir laptop ve masaüstü bilgisayarda denendi fakat onlarda da hiç tepki vermedi. Soranlar olursa söyleyeyim kolu Akalın Müzik sitesinden almıştım orijinal bir kol. @Yener K. üstat özellikle senden yorum bekliyorum.
 
Çözüm
Anladım hocam. Başka kablo da takabilirsiniz. Damar sayısı uyuyorsa sıkıntı olmaz. Lehim beceriniz varsa yapabilirsiniz. Yoksa yardım da alabilirsiniz. Sıkıntı olmaz. Ben de bu şekilde konsolda kullanıyorum.
Evet karşılıyor tek fark kolun kablosunda 2 şase var bendeki kabloda 1 onun da bir problem yaratacağını düşünmüyorum çünkü denedim ve tüm fonksiyonları çalışıyordu. Çok teşekkür ederim hocam emin olmak istemiştim konu hakkında artık eminim. :)
 
Şahsen aldığıma hiç pişman olmadım. 3 yılı geçti ve analoglar hala ilk günkü gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı