Horizon Forbidden West, DLSS 3, DLAA ve Reflex teknolojileriyle 2024'ün ilk aylarında çıkacak

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.639
Net bir çıkış tarihi hâla yok fakat teknoloji fragmanı yayınlandıysa çıkış tarihinin gelmesi de yakındır. Zaten 2024'ün ilk aylarında diye açıklamışlar.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk oyun bende var ama açıkçası hikayesini biraz oynayıp beğenmedim. Diğer oyunu bekliyordum ama alacağımdan değil.

Grafikleri falan çok güzel, aloyun modellemesi de öyle. Fakat oyun harbiden bomboş ilkini oynarken speedrun yaptım. Hikaye anlatımı ve diyaloglar berbat. Oynanışta çok sıkıcı.

Optimize sıkıntılı oyunun çıkmaması için dua eder olduk. Sözde FSR, DLSS teknolojisi çağ açacaktı. Çağ açtığı doğrudur ancak firmaların umursamaz davranışı yüzünden oyuncuların da oyun tadı kursağında kalıyor.

Optimize sıkıntılı oyunun çıkmaması için dua eder olduk. Sözde FSR, DLSS teknolojisi çağ açacaktı. Çağ açtığı doğrudur ancak firmaların umursamaz davranışı yüzünden oyuncuların da oyun tadı kursağında kalıyor.
Optimize etmemelerin sebebi güya DLSS gibi çağ açacak teknolojilerin arkasına sığınmaları. ''Yeni oyunumuzda şu şu teknolojiler var'' demekten başka şey göremedim.

Oyun çıkarken korkar olduk Last of Us artık bir milat olur ve bu durum hiç yaşanmaz umarım.
Last of Us portunu Iron Galaxy stüdyosu yapmıştı. Bunu Nixxes yapıyor, Nixxes en iyi pc portu yapan şirket. Spiderman ve Ratchet and Clank oyunlarının portlarını da Nixxes yapmıştı. Portunu yaptıkları 3 oyunu da oynadım. Hiçbir sıkıntı çekmedim. Ondan güvenim tam bu oyun için de.

1704797370436.png

Last of Us portunu Iron Galaxy stüdyosu yapmıştı. Bunu Nixxes yapıyor, Nixxes en iyi pc portu yapan şirket. Spiderman ve Ratchet and Clank oyunlarının portlarını da Nixxes yapmıştı. Portunu yaptıkları 3 oyunu da oynadım. Hiçbir sıkıntı çekmedim. Ondan güvenim tam bu oyun için de.

Eki Görüntüle 2079128
Nixxes en iyi iş çıkaran veya kusursuz takılan firma değil. God of War portunu yapan Jetpack Interactive kusursuz is yapan tek firma şu an. Her iki Spider-Man oyununun da ufak tefek problemleri olması bir yana Ratchet and Clank Rift Apart'ta ilk çıktığında bolca problemi olan bir oyundu. Nixxes kötü değil, zaten Sony'de onları PC'ye port yapsın diye satın almıştı. Fakat tamamen güvenebileceğin kusursuz bir firma da değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı