Arkadaşlar elimde Horizon Zero Dawn Complete Edition ortak Steam hesabı var. Aldığınızda indirebileceksiniz. GeForce NOW'dan oynayamayacaksınız. Çünkü GeForce NOW'da Horizon Zero Dawn Complete Edition yok. Hesaplar giderse ki gitme ihtimali yok içinizin rahat etmesi açısından yeni hesap sağlarım.
Fiyat 3 TL.
Ödeme yöntemleri Papara, İninal, IBAN.
CS:GO skini ile ödemek isterseniz 5 TL'lik bir skin işimi görür.
Arkadaşlar fiyat ucuz direkt alacaklar yazsın. Vaktim önemli. 3 TL için o kadar soru sorup ondan sonra almamazlık yapmayın. Ciddi satıcılar yazsın lütfen.
Dipnot: Online oynanamaz sadece hikaye modu oynanabilir.
Resimde gördüğünüz üzerine aşağıda oyunu benim aldığıma dair kanıt var. Eğer size birisi kendi aldığına dair kanıt göstermez ise %99 ihtimal başkasından ucuza almıştır ve onu satışa koymuştur.
Peki bunun dezavantajları neler ?
Eğer o kişi hesabın kendisine sahip değilse hesabın ana sahibi oyunu paylaşmayı durdurabilir. Hesabın şifresini vs. değiştirip sizi mağdur duruma sokabilir. Hesabı size satan arkadaş yeni hesap verse bile GeForce Now'da vs. oyuna kaldığınız yerden değil de en baştan başlamanız gerekir. Üstelik bu hesap benim olduğu için çalınma vs. durumu olmaz. O yüzden benden almanız garanti kapsamında çok daha avantajlıdır.