Horizon Zero Dawn için Türkçe yama önerisi

Tabi tekli fiyatları o seviyede olursa pek de cazibesi kalmıyor, ben 3-5 lira diye düşünmüştüm…

Maalesef talep konusunda biraz eksik var, Türkiye kitlesi çok azınlıkta. Muhtemelen şu ana kadar çevirdiğiniz tüm oyunlardan fazla texte sahiptir ama indirecek kişi sayısı belki de normal yamalarınızın yarısı kadar bile olmayacak. Zaten biraz da isteme sebebim bu, daha çok insanı bu seriyle tanıştırabilmek. Genel olarak JRPG’ler batı oyunlarına kıyasla dünyada çok daha küçük bir topluluk tarafından oynanır ama Türkiye’deki anime seven kitle inanılmaz, eğer türkçe dil desteğine sahip olsalardı pek çok kişi oynardı. Sırf bu yüzden Persona 5 başlamamış pek çok tanıdığım var, ama bunları da eklesen bile sizi tatmin eden bir sayıya ulaşılmaz. Bu yüzden işe “ticari” değil, “gönül işi” olarak bakan bir büyük grup lazım…

Sadece metin ağırlığı olsa iyi. Metin kadar da düzenlenmesi gereken kaplamalar var. Ciddi bir iş yükü yani.

Sadece metin ağırlığı olsa iyi. Metin kadar da düzenlenmesi gereken kaplamalar var. Ciddi bir iş yükü yani.
Yaparsa Anonymous yapar, 90 oyunluk zengin kütüphaneye böyle nadide bir eserin de eklenmesi dileğiyle…

oyunu 110 liraya aldım yama üyelik 60 lira tr yama için para istenmesi kadar saçma bişey yok saçmalık ingilizce oynarım

Hocam video altındaki açıklamada bulunanan linkten indirme yaptım teşekkürler taramadan geçirdim birazdan deneyeceğim Steam üzerinden sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…