Horizon Zero Dawn PS4'te çok kasıyor

slayerdutch

Hectopat
Makaleler
8
Selamlar. Ben bu aralar Horizon Zero Dawn oynayayım diyorum ama oyun nedensizce kasıyor. Grafik ayarlarında Favor Performans diye ayarlı ama ona rağmen 60 FPS olmuyor. Ne yapmalıyım?

Cihazınızın modeli ne? (Fat/Slim/Pro), bakımlarını yaptınız mı? Cihazın sürümü ne? ayrıca ben Pro'da akıcı bir şekilde oynuyorum. Bunun cihaz yılı ile alakası yok.

Cihazınızın modeli ne? (Fat/Slim/Pro), bakımlarını yaptınız mı? Cihazın sürümü ne? ayrıca ben Pro'da akıcı bir şekilde oynuyorum. Bunun cihaz yılı ile alakası yok.
PS4 Pro. Bakımlarını ne zamandır yaptırmıyoruz. Hatta bundan dolayı PS4 çok fazla ses çıkarıyor.
PS4'ten bahsediyoruz, 2013 yapımı bir cihaz.
Kusura bakmayın ama ne alakası var? Koskoca PS4 Pro bir ton oyunu sorunsuz çalıştırıyor ama Horizon Zero Dawn'da hayvan gibi kasıyor.

PS4 Pro. Bakımlarını ne zamandır yaptırmıyoruz. Hatta bundan dolayı PS4 çok fazla ses çıkarıyor.

Kusura bakmayın ama ne alakası var? Koskoca PS4 Pro bir ton oyunu sorunsuz çalıştırıyor ama Horizon Zero Dawn'da hayvan gibi kasıyor.
Muhtemelen çok fazla tozlandığından ve termal macunu eskidiğinden dolayı bu sorunu yapıyordur.

Muhtemelen çok fazla tozlandığından ve termal macunu eskidiğinden dolayı bu sorunu yapıyordur.
Bence olay terman macunda. Önceden çok tozluydu, çıkarıp temizledik. Ama gene bir değişiklik yok. Muhtemelen termal macun sürmemiz gerek. Ah be... Neyse, yapacak başka bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı