Horlayan oda arkadaşı yüzünden KYK'den ayrılmak mantıklı mı?

waukys

Centipat
Katılım
3 Aralık 2023
Mesajlar
92
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Baska ıl'e KYK'ya geldim oda arkadasim cok horluyor ilk gecemdeyim. Bolumumu zaten istemiyordum sizce eve donmeli miyim? Cok kotuyum annemler kızabilir donmek istersem ama psikolojim bozuldu.
 
tek derdim bu degil aslinda bunun yasanmasi zaten moralim bitikken daha da bitmesine neden oldu eve donmeyi cok istiyorum napicam ben
 
tek derdim bu degil aslinda bunun yasanmasi zaten moralim bitikken daha da bitmesine neden oldu eve donmeyi cok istiyorum napicam ben
Sizi zaten zorla gönderen yok istemediğiniz bölümlere neden gidiyorsunuz hadi aileniz falan baskı yapmıştır diyeceğim ama o insanlarda işiniz gücünüz olsun ister boş bölüme yollamaz.
Moralin bundan dolayı düşüyorsa dön evine tekrar çalış bahane üretme kendine.
 
1- Bölümü istemiyorsan neden yazdın ?

2- Seneye sınava girsen obp puanın düşecek hiç gitmeyip bir sene daha çalışsan daha mantıklı olurdu.

3- Toplu yaşam alanlarında yaşamaya alışman gerek her zaman bu tip durumlar yaşarsın toplu yaşam alanlarında örneğin askerlik yada devlette işe girersen ve barınma konusunda alternatifin olmayan bir yere görevin olursa vs. Gibi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı