Dilekçe verip odanı değiştirebilirsin.Baska ıl'e KYK'ya geldim oda arkadasim cok horluyor ilk gecemdeyim. Bolumumu zaten istemiyordum sizce eve donmeli miyim? Cok kotuyum annemler kızabilir donmek istersem ama psikolojim bozuldu.
Baska ıl'e KYK'ya geldim oda arkadasim cok horluyor ilk gecemdeyim. Bolumumu zaten istemiyordum sizce eve donmeli miyim? Cok kotuyum annemler kızabilir donmek istersem ama psikolojim bozuldu.
Tek derdim bu degil aslinda bunun yasanmasi zaten moralim bitikken daha da bitmesine neden oldu eve donmeyi cok istiyorum ne yapacağım ben.
Tek derdim bu degil aslinda bunun yasanmasi zaten moralim bitikken daha da bitmesine neden oldu eve donmeyi cok istiyorum ne yapacağım ben
Sizi zaten zorla gönderen yok istemediğiniz bölümlere neden gidiyorsunuz hadi aileniz falan baskı yapmıştır diyeceğim ama o insanlarda işiniz gücünüz olsun ister boş bölüme yollamaz.tek derdim bu degil aslinda bunun yasanmasi zaten moralim bitikken daha da bitmesine neden oldu eve donmeyi cok istiyorum napicam ben
Bölümüm istedigim olsa neyse de o da istedigim degil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.