Batuhansivri55 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Ben horon vb. dansları öğrenmek istiyorum ama hiç beceremiyorum, ne yapmam lazım? Odunun tekiyim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2025
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.002 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #2 Batuhansivri55 dedi: Ben horon vb. dansları öğrenmek istiyorum ama hiç beceremiyorum, ne yapmam lazım? Odunun tekiyim. Genişletmek için tıkla... Folklor kursları oluyor hocam onlara kaydolabilirsin veya internetten bakıp evde kendi kendine denemek de faydalı olur diye tahmin ediyorum
Batuhansivri55 dedi: Ben horon vb. dansları öğrenmek istiyorum ama hiç beceremiyorum, ne yapmam lazım? Odunun tekiyim. Genişletmek için tıkla... Folklor kursları oluyor hocam onlara kaydolabilirsin veya internetten bakıp evde kendi kendine denemek de faydalı olur diye tahmin ediyorum
Batuhansivri55 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #3 Edmond_Dantes dedi: Folklor kursları oluyor hocam onlara kaydolabilirsin veya internetten bakıp evde kendi kendine denemek de faydalı olur diye tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeceğim
Edmond_Dantes dedi: Folklor kursları oluyor hocam onlara kaydolabilirsin veya internetten bakıp evde kendi kendine denemek de faydalı olur diye tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam deneyeceğim
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.332 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2025 #4 Kurslar oluyor diye biliyorum.