Horoz Nereye Şikayet Edilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gece uyurken horozu nasıl duyuyorsunuz acaba? 3 saatte bir ötüyor demişsiniz öter hayır desen de yapma desen de hayvan doğasında var. Gece görmezden gelsen olmuyor mu? Horoz yarım saat, 1 saat aralıksız ötecek değil ya.

Köy varimsi bir yer değil demiş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Köy statüsünde olmayan yerlerde horoz beslemek yasak. Zabıta geldiyse süre tanıyorlar ve horoz gidiyor. Daha çok şikâyet etmiştim ve hemen ilgileniyorlar.
 
Hocam hiçbir şey yapamazsın. Gelirler desibel aleti takarlar horozun sesinin de o kadar yüksek çıkacağını sanmam. Bırakın da adamlar beslesin horozu . ;)
 
Gece geç saatte balkonda ağlayan çocuğunu içeri almamak bile çalışan ve okuyan insanlar için büyük bir sorun iken burada gelip tavuğun sesine katlan yazmışlar...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Horoz sesiyle ezanı bir tutmak nedir yahu? Evcil hayvan da besleseniz komşularınız rahatsızsa çözüm üretmek zorundasınız. Ezan belirli saatlerde belirli dakikada okunur. Üstelik inançtır. Horoz öyle değil, herhangi bir zamanda ses çıkarabilir.
Ben horoza tapıyorum, senin ezanını duymak zorunda değilim kardeş.
 
Ben horoza tapıyorum, senin ezanını duymak zorunda değilim kardeş.

Benim ezanım değil. Ülkenin büyük birçoğunluğunun inandığı değere paşa paşa saygı göstereceksin. Horoza tapma ülkede yaygınlaşırsa ve senin horozun ikide bir ötüp belirsiz şekilde insanları rahatsız ederse o horoza başka yerde tapacaksın. Başkalarının özgürlüklerini kısıtlayamazsın. Duymak zorunda değilsen başka ülkelere gidebilirsin.
 
Belediyeye söylersin, ilgili ekip gelir inceler. Sorun teşkil eden bir durum, usulsüz besleme vb. varsa ikaz ederler. Eğer ikaza uymazsa barınak vs. alır horozu.
 
Kulağımın dibinde, günde beş defa eşekler gibi anıran hocaya saygı duymam, sizin özgürlüğünüz benim özgürlüğümü kısıtlayamaz, ayet indirsinler bir şey yapsınlar şuna bir çözüm bulsunlar bana ne, o zaman Müslüman'ların fazla olduğu bir ülkedesin, ailendeki tüm kadınları çarşafla kapat, erkekler bakıp günah işlemesin. Benzer mantık, neyse konuyu işgal etmeyelim.

Bence İslam dini hakkında bir bilgin yok. Ben konuda İslam'ı da savunmadım üstelik. Ülke gibi düşünelim. Demokrasi halkın kendi kendini yönetmesi değil, çoğunluk ne derse o olur bu mantıktır. Çoğunluk ne derse o yani. Koca ülke 3-5 horoz tapan yüzünden bir şey yapmaz. Öyle bir yönetim yok. Yaşında küçük. Savunmaların çok komik. İlerleyen yaşlarda anlayacaksın ne demek istediğimi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı