Hoş geldin yazısından sonra siyah ekran gelip gidiyor

Tyrex00

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı normalce açıyorum ve hoş geldin yazısından sonra siyah ekran geliyor. Biraz bekleyip öyle açılıyor bilgisayar. Bundan önce RAT yemiştim. Ondan sonra ise bilgisayarı sıfırladım RAT gitmesi için. Sizce RAT kalmış olabilir mi?

USB üzerinden format atın eğer Windows ayarlarından sıfırlama yaptıysanız bir de RAT yediğinizi nasıl anladınız yine de Malwarebytes Kaspersky gibi antivirüs yazılımlarıyla sisteminize virus taraması yapabilirsiniz.

Sıfırladıktan sonra hala virüs olabileceğini düşünmüyorum bir antivirüs programıyla bilgisayarını taraman yeter bence.

USB üzerinden format atın eğer Windows ayarlarından sıfırlama yaptıysanız bir de RAT yediğinizi nasıl anladınız yine de Malwarebytes Kaspersky gibi antivirüs yazılımlarıyla sisteminize virus taraması yapabilirsiniz.
kanka peki bunların ücretsiz sürümlerini kullansam bulurmu? para vermek istemiyorum

Sıfırladıktan sonra hala virüs olabileceğini düşünmüyorum bir antivirüs programıyla bilgisayarını taraman yeter bence.
kanka bütün dosyalar silindi zatende anti virüs bulurmu yinede

Kanka peki bunların ücretsiz sürümlerini kullansam bulur mu? Para vermek istemiyorum.

Kanka bütün dosyalar silindi zatende anti virüs bulur mu yine de.

Eğer virüs varsa bulur ama sıfırladıktan sonra hala sistemde kalabilecek bir virüs olduğunu düşünmüyorum. Uzun süre siyah ekran kalmasınon başka bir sebebi vardır indirdiğin bir program falandır belki sorun donanımsalda olabilir bilemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı