Hoşça kal Windows 11 Pro

Bende i5 11. Nesil işlemci var. Performans açısından gayet iyi. Güç modu da çok güzel çalışıyor senin işlemcin ile sistem uyumsuzluk gösteriyor olabilir. Yoksa w11 bence güzel işletim sistemi.

Bende i5 11. Nesil işlemci var. Performans açısından gayet iyi. Güç modu da çok güzel çalışıyor senin işlemcin ile sistem uyumsuzluk gösteriyor olabilir. Yoksa w11 bence güzel işletim sistemi.

Aynı sorun çevremdeki 2600x, 2700x, 3900x ve 5900x kullananlarda da mevcut.

Sistemim ile uyumsuzluk gibi bir durum söz konusu değildir. Tamamen ham bir OS olduğu için durum böyle...

W10 a döndüm dünya varmış dedim. İster inanın ister inanmayın pencereler daha hızlı açılıyor.

Şu konuya bakabilirsiniz:

Bu problem bende de var. Klasör açsam bile işlemci 50'den 70C fırlıyor anlık. BIOS'tan Turbo Boost kapattığımda düzeliyordu. Benimde WİN10 geri dönmem lazım anlaşılan.

Anlamadığım Windows ile core speedin alakası ne? Ayarlar biostan yapılmıyor mu? Cahilliğimden soruyorum.

Anlamadığım Windows ile core speedin alakası ne? Ayarlar biostan yapılmıyor mu? Cahilliğimden soruyorum.

Ne demek üstadım olur mu öyle laf.

Esasında evet, BIOS ile alakalı da bir durum ve bir o kadar Windows/işletim sistemi ile de alakalı bir durum.

Asusla mailleştik. Windows 11in henüz yeni olduğunu ve çalışmaların sürdüğünü söylediler ve 1 ay içinde yeni BIOS çıktı zaten ancak o da çözüm olmadı. Aynı BIOS srümü ile W10da daha stabil ve serin çalışıyor. Ha bu bir sorun mu? Değil. Ama ben alıştım tasarruf modunda kullanmaya kendini otomatik indirgiyor 1.7'lere kadar hoşuma gidiyor. Gereksiz ısı ve güç tüketimi olmuyor.

Bu özellik veya sorun ne ise çözülene kadar W11' e geçmeyi düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…