Hoşlandığım kadını maskesiz gördüm

Ya insanları dış görünüşüyle yargılayarak ne kazanacaksın? Ben söyleyeyim, gerçek olmayan bir sevgi. Birinin gerçekten seni sevdiği için değil de sadece yakışıklı olduğun için seninle arkadaşlık vs. yaptığını düşün. İnsanları dış görünüşüyle yargılamaktan artık vazgeçin. Ayrıca bu konuyu açma sebebini hala anlamadım? Amacın nedir? Moderatör neden bu konuyu onayladı onu da anlamadım.
Dikkatli okusana 🤣 Kimseyi yargılamak haddimiz değil. Birisinden hoşlanmışsan tabii ki beklentilerin olacak, benim için hayal kırıklığı oldu. Kıza nasıl açılırım diye konular açılınca hemen damlamasını biliyorsunuz ama. 😀
 
Son düzenleme:
Neye göre yargılasın? Seçicilik iyi bir şey.
Davranışlarına ve kalbine göre. Yani birinin içine bakın dışına bakmayın demek istiyorum anlayana. Siz bu kafayla hiç bir yere varamassınız ben size söyleyeyim. Tekrar diyorum tek varacağınız yer görünüş için olan bir aşk yada bir arkadaşlık.
 
Dikkatli okusana, 🤣 Kimseyi yargılamak haddimiz değil. Birisinden hoşlanmışsan tabii ki beklentilerin olacak, benim için hayal kırıklığı oldu. Kıza nasıl açılırım diye konular açılınca hemen damlamasını biliyorsunuz ama. 😀

Başka masöz bul o zaman. ayrıca herkesin vücudunu tek tek elleyen bir kadını sevmek de ne diyim.
 
Dikkatli okusana, 🤣 Kimseyi yargılamak haddimiz değil. Birisinden hoşlanmışsan tabii ki beklentilerin olacak, benim için hayal kırıklığı oldu. Kıza nasıl açılırım diye konular açılınca hemen damlamasını biliyorsunuz ama. 😀
Hayır ben damlamıyorum. Zaten o tarz konuları da sevmiyorum. Yanlış bir beklenti içinde olduğunuzu anlatmaya çalışıyorum, insanların içine bakın diyorum anlarsanız eğer.
 
Espriyi hatırlat bir ara gülerim. Dümdüz bir olayı anlatıp konu açmışsın, insanlar fikir belirtiyor, dinlemeyeceksen ne boş yapıyorsun?
Yok Allah akıl fikir verseymiş bilmem ne. 15 yaşındaki mükemmel fikirleriniz ile beni aydınlatıyorsunuz. Boş yapıyorsun falan filan, üsluba bak... Başlığı okuyarak gir bir dahakine.
Davranışlarına ve kalbine göre. Yani birinin içine bakın dışına bakmayın demek istiyorum anlayana. Siz bu kafayla hiç bir yere varamazsınız ben size söyleyeyim. Tekrar diyorum tek varacağınız yer görünüş için olan bir aşk yada bir arkadaşlık.
Bir dahakine ön yargını bir kenara bırakıp düşünerek yorum atarsan memnun olurum. Direkt o şekilde tartmadan etmeden o mesajı atarak sen beni yargılamış ve sinirlendirmiş oldun.
 
@420_T Yolda yürürken köpek gördüm gibi bir konu açmışsın, bir şeyi anlatmışsın sadece, soru yok, beklenti yok. Millet fikir belirtiyor, ilkokul çocuğu gibi laf sokmaya çalışıyorsun.

Karşı çıkan birisini görünce hemen çocuk muammelesi yapmalar falan, tip. Görmezden geliyorum ki bir daha sinir katsayım artmasın.
 
Bende maske ile bir kızı güzel bulmuştum tam yanına gidecektim maskeyi çıkarınca...
Aynen öyle. Şuna bir açıklık getireyim, şimdi çoğu insan gibi ben de maskenin yüzün yarısını, kusurlar dahil kapattığı için kendimi daha özgüvenli ve cool buluyorum. Maskeli ile birisinin hoşuna gitsem maskeyi çıkardığım zaman o kişiye çirkin gelebilirim. Bu o kişiyi yargılamak değil, herkes kendi tipine göre birisi ile beraber olmak ister. Tipi hoşuna gitmeyen birisinin menfaat yoksa içini de merak etmezsin.
Bu muhabbet hakkında çok boş yorumlar atıldı, yaş kitlesi düşük ona veriyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı