Hoşlandığım kişi hediyeyi geri çevirdi

Sakıncası olmaz. Tekrar görüştüğünüzde onu mutlu etmek için aldığını, kabul ederse çok sevineceğini falan söyle ver gitsin. Gözünde büyütme bu kadar.
İmkansız. Böyle bir şey için bir bahane arıyordum ve doğum günü seçtim. Galiba veremeyeceğim. Yerimde olsaydınız anlayabilirdiniz ne hissettiğimi tarif edemiyorum şuan.
 
Bence yöntem konusunda zayıfsın. Kıza hediye düşünecek kadar yakınsan neden yazarak kutluyorsun? En başında burası mantıksız.
Bence şuan seni kurtaracak olan adım şudur: Kızla bir şekilde aynı ortama gir. Bir şekilde kıza elden sun hediyeni. "Evet sen kabul etmemiştin ama bir kaç haftadır bu hediye için düşünüyorum. Beğeneceğini düşündüm umarım seversin." de.
 
Nezaketen verir gibi sormuşsun, ne demesini bekliyordun? Ben olsam ben de aynısını derdim. Kabul etse bu işte bir sıkıntı var demekti bu.
 
Son düzenleme:
Durumu toparlamak için şansın var, tamamen batırmışsın diyemeyiz. Hediyeyi alıp haberi olmadığı bir zaman, müsait bir yerde ver.

Akşamına da beğendin mi şekilde mesaj yazabileceksin, bu mesaj hakkını kızla muhabbeti ilerletmek için kullanabilirsin. Tek taraflı ilişkiyi çift taraflı yapmak senin elinde, çabalaman lazım. Olmuyorsa da olmuyordur, denedikten sonra zorlamayacaksın.
 
Git ver hediyeni. Hatta hislerini de açıkla. Ya insan sonuçta o da, senin gibi benim gibi insan. Gergin olduğunu vs. falan söyle sevdiğin için. Cesur ol, zorla kendini. En kötü ne olabilir ki? Dalga mı geçer sanıyorsun seninle? Hiçbir şey olmaz. Emin ol reddetse bile filmlerdeki gibi yüzüne tokadı vurup hakaret edip vs. bir şey yapmaz emin ol. Ben sana garantisini veriyorum. Kaldı ki eli yüzü düzgün insansın, neden reddetsin? Ha direkt benimle çıkar mısın falan deme. Senden hoşlanıyorum ve seninle yakın olmak istiyorum tarzı bir şeyler söyle. Seni daha yakından tanımak istiyorum falan de. Hiç düşündüğün kadar, korktuğun kadar kötü bir şey olmaz emin ol.
 
Şansımı kaybetmiş olabilir miyim? Yani bundan sonra seçeceğim en mantıklı yolu açıklar mısınız?
Şans kaybetmekle ilgisi yok, sonuçta yanlış birşey yapmamışsın. En basitinden empati yapalım, o sana hediye verebilirim diye sormuş varsayalım sende nezaketen 'gerek yok, teşekkür ederim' dersin değil mi? Bunda kırılacak gücenecek birşey yok fakat sorman hata. Sürpriz yapacakken habersiz yapman gerek, adı üstünde sürpriz.

Doğum günü hediyesini de ver derim ben. Şuan vereceğini tahmin etmiyordur muhtemelen, habersiz olarak mutlu olabilir belki. Ama dediğim gibi bu tarz şeyleri sorma ona, direk uygula.
 
Sadece başlığı okuyarak yorum yapıyorum:
Aynısını yaşadım sonra götürüp anneme verdim ve anneler gününde vermeyi unutmuştum dedim, sonra CS attım; Sende öyle yap.
 
Ben bir platoniğim. Doğum günüydü ve ona yazarak doğum gününü kutladım ve ona bir hediye vermek istediğimi söyledim. O ise gerek olmadığını, kutlamamın yeterli olacağını yazdı. Ne düşünüyorsunuz? (Az da olsa ortak yönlerimizin olduğu konularda makara yapıp gülüştüğümüz sohbetler de oluyor. Bir çok konuda yardım ederdim ona. Ben bu cevabına şaşırdım açıkçası.)
Senden iyisini bulacaksa boş ver bulsun takma kral sana kızmı yok şaka filan bir yana o şekilde direk hediyeyi verirsen kabul etmeyebilirdi zaten birdahaki sefere kapısına bırak kac kral yapacak birsey yok
 

Yeni konular

Geri
Yukarı