Hoşlandığım kız benden soğudu

Durumu tam olarak bilmiyorum ancak her zaman işe yarayacak bir kaç taktik vereyim.
1)Rüyamda seni gördüm planı: Bir rüya kurgula ya da daha önceden gördüğün bir rüyaya kızı ekle ve kızla konuşurken "aaa geçen gece rüyamda seni gördüm" de. Kızın aklında olduğunu gösterir.
2)Sesin kötü geliyor planı: Telefonda konuşurken "sen iyi misin? sesin kötü geliyor?" de %90 alacağın cevap "yok bir şeyim yok iyiyim" vermen gereken cevap "iyi sevindim o zaman endişelenmiştim" şeklinde olmalı. Kız için endişelendiğini, onu önemsediğini gösterir. Cidden kötüyüm, hastayım vs derse cevabın şu şekilde olsun "umarım bir an önce iyileşirsin, endişelendim bak şimdi" şeklinde olmalı.
3)Kıza sık sık adıyla hitap et. Hoşuna gider.
Vay.
 
Ne demiş adını bilmediğim şair;
Bazen birinin duygularını anlamak için sadece göz göze gelmek yeterlidir.
dostumun dediği gibi eğer seni gömüyorsa bu konuda hele kızın yanında o zaman affedersin ama kahpe karakterli insanlar. Ve %80 senin onla olmanı kıskanıyorlar , hazmedemiyorlar. Bu konud işi sen bilirsin. Ha, ayrıca anladığım kadarıyla sen yokken seni kıza yermişler. Kız seni tanımıyorsa onda suç aramamalısın. Bakışabilirsin, elektrik alabilirsin ancak seni tanımıyor ve bunu kafaya takma dostum, hiç değilse bazı karaktersizlerin yüzünü gördün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı