Hoşlandığım kız da benden hoşlanıyor

Dünya fani kardeş, pişman olma, kaybedersem kaybettim de. En azından denemiş olursun içinde kalmaz yorumları okudum geç onları, ben çok pişmanım. Kaybetseydik keşke de içimizde kalmasaydı, içinde kalması daha kötü emin ol çok kötü.
 
Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle. Sizlere soracağım konu benim için çok fazla önemli. Zamanın da bende bu tarz konulara kızlar soruyor’a döndü demiştim ancak bu konuyu arkadaşlarımla konuşmaktan çekiniyorum. Neyse konuya geçiyorum. Ben kendi sınıfımızdan bir kızdan hoşlanıyorum kız da aynı şekil de benden hoşlanıyor. Kız hoşlandığını söyledi anca ben kaybetme korkum yüzünden arkadaş kalmamızın daha iyi olacağını söyledim ama bende hoşlandığım için artık içim içimi yemekte ve aklımdan hiç çıkmadığı için onu düşünmekten uyuyamayacak hale geldim. Kıza benim de ondan hoşlandığımı söylemek istiyorum ancak bir yandan da ya ayrılırsak ne olur diye düşünmeden yapamıyorum. Bu ara da kızla yakın arkadaşız yakın olmasak bu kadar çekingen olmazdım ama yakın olunca çok değişiyor işler. Size sorum arkadaşlar sizce kıza hoşlandığımı söylemeli miyim? Yoksa arkadaş kalmaya devam mı etmeliyim?
Not: Konu kesinlikle trol değil. Trol damgasını yapıştıracak ve dalga geçecek kişiler lütfen konuya cevap vermesin.
Açıl hocam korkanın çocuğu olmaz derler.
 
Korkunda haklısın. Her şey güzel gitmeyebiliyor. Aramız çok iyi sevgili olsak çok güzel gider gibi düşünce oluşuyor ama öyle değil işte. Sen yine de açıl. Kaybetsen de daha mutlu oluyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı