Hoşlandığım kız kararsız ve dengesiz

Prod1gy

Decapat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 7640HS - GTX 4060 - 16 GB RAM - 1 TB M2 SSD
Meslek
Zabıt Katibi
Öncelikle merhaba arkadaşlar, hoşlandığım bir kız var az çok tanışıklığımızda var. Kendisiylen aynı yerde oturuyoruz. Sosyal medyadan da uzun zamandır takipleşiyoruz ve ben bu kız ile Instagram'dan DM'den konuşmaya başladım. Aradan biraz zaman geçti ve ona hoşlandığımı söyledim. Kendisi şaşırdı ve bana o gözle bakmadığını söyledi. Her neyse dargınlık küslük olmasın arkadaş kalalım dedi ve friendzone yedim galiba deyip bende konuyu kapattım. Aradan 2 gün geçti ve bu sefer o bana yazdı konuştuk ettik neyse. Sonra ben sordum tekrardan bir şeyler değişti mi? O kadar konuştuk vs diye. Kendisi "bilmiyorum galiba değişmedi" gibi cevap verdi. Bende kendisine neden o zaman hala konuşuyoruz umut vermek gibi olmadı mı dedim? Kız ise bana hevesini kırmamak için yazıyorum dedi bana bende biraz öfkelendim ve kendisine kırgın olduğunu söyledim. Hevesim kırılmasın diye konuştuğun için dedim diye bu sefer kendisi çıkış yaptı ve ben bunları sana defalarca kez söyledim beni biliyorsun zaten dedi. Ben de kendisine o zaman kendi yoluma bakarım dedim ve iyi geceler diyerek mevzuyu kapattım.

İşin garip yani "yoluma bakacağım o zaman" dedikten sonra bu hoşlandığım kız tweet attı ve "kabullenip sevilmedik" diye yazdı. Yani durum bu kendisinden şu an hoşlanıyor muyum emin değilim. Çünkü soğuk yapmamamı söylemesine rağmen ister istemez yapıyorum. Çünkü bir dediği bir dediğini tutmuyor. Kendisine artık mesaj dahi atmıyorum ve konuyu kapattım. Sizce bu hanımefendi neden böyle davranıyor? Ya da neden aklı karışık? Çözemedim.

Aradan biraz zaman geçti ve ona hoşlandığımı söyledim.

Birinci hata. Hatunlara ondan hoşlandığınız söylenilmez.

Kendisi şaşırdı ve bana o gözle bakmadığını söyledi.

Yaptığın hatayla kızın içerisinde azıcık bir çekim vardıysa da onu öldürdün, bu yüzden beklenilesi bir cevap.

Her neyse dargınlık küslük olmasın arkadaş kalalım

Tercümesi: "Senle bir şey olmam ama ilgin hoşuma gidiyor, benimle iletişimi kesme"

Sonra ben sordum tekrardan bir şeyler değişti mi? O kadar konuştuk vs diye.

İkinci hata.

Kendisi "bilmiyorum galiba değişmedi" gibi cevap verdi. Bende kendisine neden o zaman hala konuşuyoruz umut vermek gibi olmadı mı dedim? Kız ise bana hevesini kırmamak için yazıyorum dedi

Kızın umut verdiği yok, hatta o kadar yüzsüz ki sana açıkça "hevesini kırmamak için yazıyorum" diyebiliyor, alttan alttan "ilgini sömürüyorum" diyor. Sen hala saçma sapan umutlanma peşindesin.

Bende biraz öfkelendim ve kendisine kırgın olduğunu söyledim.

Bravo. Yılın en zayıf erkeği ödülünü kazandınız.

Bu sefer kendisi çıkış yaptı ve ben bunları sana defalarca kez söyledim beni biliyorsun zaten

Hatun haklı, sen at gözlüğünden hiçbir şeyin farkında değilsin.

İşin garip yani "yoluma bakacağım o zaman" dedikten sonra bu hoşlandığım kız tweet attı ve "kabullenip sevilmedik" diye yazdı.

Bu bir şey ifade etmez, saçmalamaya devam etmişsin.

Sizce bu hanımefendi neden böyle davranıyor? Ya da neden aklı karışık? Çözemedim.

Bence bu hanımefendinin sana neden böyle davrandığı gayet açık, aklı karışık falan da değil. Başlıkta belirttiğin gibi kararsız ve dengesiz falan da değil.

Hatun gayet açık, seni cebine yedek diye atmış, senin ilginden besleniyor. Sen ise ciğer bekleyen kedi gibisin. "Bir gün benimle ilişki yaşar" umuduyla ona her istediğini veriyorsun.

Şimdi düşünmeni tavsiye ederim: Kim kararsız, dengesiz ve aklı karışık?

Bu kafayla hiçbir kadınla başarılı olamazsınız.

Tavsiye için teşekkürler, zaten hevesim kalmadı. Önceki ilişkilerim de de gayet başarılıydım fazla önyargılısınız bence çünkü önceden bir tanışıklığımız vardı kendisiyle ama şimdi bir önemi yok. Cepte görebilir beni fakat ben umursamıyorum ve yoluma bakıyorum. Sadece gidişat yönünde sıkıntı mı var diye sormak istedim açıkçası ki cevabımı da aldım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…