Hank J Wimbleton
Hectopat
Merhaba. Çarşamba günü sevdiğim kız ile dışarıya çıkacağız. Beni bayağıdır görmedi en son kilolu halimi görmüştü. Sadece Snapchat'ten görüyor. Şimdi spora falan da gidiyorum öz güvenim yerinde
Kızla en başta şöyle konuşmuştuk; Arkadaşları ile konuşacaktık, 4-5 kişi beraber çıkacaktık. Ben buna sordum ne yaptın ayarlayabildin mi diye. İkisine sordum tamam dediler ama konu bir daha açılmadı dedi. İstersen ikimiz beraber çıkalım daha iyi olur dedi. Ben de tamam bence de daha iyi olur dedim. Acaba bu beni sevdiğine bir işaret olabilir mi? Çünkü tamam demiş sonuçta arkadaşları ama o yine de benimle çıkmak istedi. Her neyse, çıkacağımız gün bir kafeye otururuz, yürürüz falan diye konuştuk. Acaba başka yapılabilecek bir şey var mı? Çok heyecanlıyım vallahi. Bir de ben bunu sevdiğimi nasıl belli edebilirim? Mesajların sonuna İyi geceler derken falan 'iyi gecelerrrr ' falan yazıyordum. O ise iyi geceler yazıyordu. Buradan bile işkillendim acaba benim onu sevdigimi biliyor da beni sevmiyor mu diye? Ne yapmalıyım sizce? Sevgilisi, hoşlandığı biri yok bu arada.
Tavsiye verebilecek yok mu?
Tavsiye verebilecek yok mu?
Son düzenleme: