Valla bir an için ben de ne yapıcam diyr kendimle boğuşuyordum

. Davranış olarak şöyle birşey söyleyebilirim:Mesela başka birisiyle konuşurken sırasina dönük hep,yani konuşurken vücudu sabit kalıyor sadece (garipsenmeyeyim diye herhalde)ara sıra kafasını çevirir,çok nadir de göz teması kurar. Ama benle konuşurken vücudu bana dönük,benle konuşurken öyle bir bakıyor ki sanki diğer kız arkadaşlarıyla konuşurken bu kadar göz teması kurmuyor,mesela kursa nornalde 20 30dk önce gelirdim ama kızın evi çok yakın olduğu için hep sob 10 15 dkda gelirdi. Brn de birgün tam tutturdum onu yakaladım,ama biraz daha ondan önde yürüdüm çünkü merak ettim ne yapacak yanıma gelicek mi diye. Telefonunu eline alıp birisiyle konuşuyormuş gibi yaptı,yüzü kızardı az.Sonra kursun girişinde tam arkamda,sınıfa girdim o da benden sonra girdi,ben arkalarda oturuyorumzaten onun için onun neler yaptığına dair gözlemlemelerde bulunabiliyorum. Ben oturdum kendi sırama,o da sınıfa girdi ama gözleri parlaya parlaya bana baıyordu,selam dedim o da verdi ama biraz daha kızardı sonra kız arkadaşlarinın yanına gitti. Gülen Üçlü konusunda da zaten aralarında tek bir arkadaşım vardı,ona da açık açık söyledim bilader eğer sırf onları güldürmek için bana şaklabanlık yapacaksan çık hayatımdan 6 yıllık arkadaşlığımız da bitsin dedim birşey diyemedi zaten gitti. Şimdi adam gibi duruyi zaten ama bu sefer o da kıza yavşamaya başladı ama kız çok da yüz vermiyir sanki mesela çıkışta çocukla giderken bana diyor işte sunu durdurup birşey sorayım mı diye. Sen bilirsin dedim gitti sordu kız ona döndü ama bana baktığı gibi davrandığı gibi sıcak değildi, cocuga görüşürüz derken bile io kadar samimi değildi. Şimdilik ondan yana tehlike yok gibi ama ileride gerektiği cevabıverebilirim ona.(Ama kıza onun kadar zeki ve büyüleyici birisiyle sohbet etmekten zevk aldığımı ilk söylediğimde tokat atabilir sandım

Ama sanki biri ilk defa söylermişcesine bir ifade takındı)(Ayrıca kızın hemen kabul edeceğini sanmıyorum,biraz daha konuşmak gerek gibi)