artikyokumbb Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 472 Çözümler 1 26 Eylül 2018 #11 JohnMacTavish dedi: Kardeşim daha ortaokula gidiyorsun. Aşk falan için önünüzde uzun bir ömür var. Ayrıca böyle kanka demeye devam ederse kızda onu sever. Ama arkadaş olarakç Genişletmek için tıkla... Aman aman ben sadece tavsiye de bulundum yoksa o konular benim için tırt.
JohnMacTavish dedi: Kardeşim daha ortaokula gidiyorsun. Aşk falan için önünüzde uzun bir ömür var. Ayrıca böyle kanka demeye devam ederse kızda onu sever. Ama arkadaş olarakç Genişletmek için tıkla... Aman aman ben sadece tavsiye de bulundum yoksa o konular benim için tırt.
t3ff Decapat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 300 26 Eylül 2018 #12 Ben de herkese kanki diye seslenirim.Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum .
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 26 Eylül 2018 #13 Eylül ayı aşk ayı sanırım.
t3ff Decapat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 300 26 Eylül 2018 #14 FearlyGhost dedi: Kız muhabbeti biraz baymaya başlamadı mı? Genişletmek için tıkla... Genellikle sistem toplama konuları açarım.Eğlencesine açtım zaten.He bir yanlışım olduysa affet.
FearlyGhost dedi: Kız muhabbeti biraz baymaya başlamadı mı? Genişletmek için tıkla... Genellikle sistem toplama konuları açarım.Eğlencesine açtım zaten.He bir yanlışım olduysa affet.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 26 Eylül 2018 #15 t3ff dedi: Genellikle sistem toplama konuları açarım.Eğlencesine açtım zaten.He bir yanlışım olduysa affet. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sorun değil sadece her gün baktığımda 1 tane bunun gibi konular görüyorum da. Ama fazla takmayın bana göre illa olur bir şeyler.
t3ff dedi: Genellikle sistem toplama konuları açarım.Eğlencesine açtım zaten.He bir yanlışım olduysa affet. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sorun değil sadece her gün baktığımda 1 tane bunun gibi konular görüyorum da. Ama fazla takmayın bana göre illa olur bir şeyler.
t3ff Decapat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 300 26 Eylül 2018 #16 FearlyGhost dedi: Yok hocam sorun değil sadece her gün baktığımda 1 tane bunun gibi konular görüyorum da. Ama fazla takmayın bana göre illa olur bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Okullar başladı. Arkadaşlar cesaretlendim.Yarın gidip konuşacağım.Durumları size bildiririm. JohnMacTavish dedi: Kanka dediyse çoktan geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Üzdün kaptan. Bu kadar kolay olacağını bilmiyordum.Artık birlikteyiz. Son düzenleme: 27 Eylül 2018
FearlyGhost dedi: Yok hocam sorun değil sadece her gün baktığımda 1 tane bunun gibi konular görüyorum da. Ama fazla takmayın bana göre illa olur bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Okullar başladı. Arkadaşlar cesaretlendim.Yarın gidip konuşacağım.Durumları size bildiririm. JohnMacTavish dedi: Kanka dediyse çoktan geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Üzdün kaptan. Bu kadar kolay olacağını bilmiyordum.Artık birlikteyiz.