Hoşlanılan kıza karşı hissedilen duygular söylenmeli mi?

SADECEİRONİ

Picopat
Selamünaleyküm arkadaşlar.

8. sınıfta aynı sınıfta olduğum bir kızdan hoşlanıyordum ama ona okul zamanı açılamadım ve yaz tatilinde de ona açılamadım. Önümüzdeki hafta 9. sınıflar açılacak ve onu bir daha göremeyeceğim için duygularımı açmayı düşünüyorum.

Kız biraz ilgi bağımlısı gibi. Daha önce hiç kız arkadaşım olmadı, bu konuda acemiyim. Maddi olarak ise birkaç sıkıntı yaşıyorum.
Kızda birbirimizin ve Instagram'ı ve numarası var, birbirimizle paylaştık.

Benim ise tipim pek iyi değil ama önemli olan karakter ve niyet felsefesi yapmayacağım.

Sizce ne yapmalıyım? Açılmalı mıyım yoksa onu unutmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılmak pişmanlıktır. Ben 17'ni geçmeden bu işlere girmemeni kuvvetle öneriririm. Eğer gireceğim diyorsan kıza yaz ve bir şeyler içmeye çağır. Sonrasi gelecektir.

Açılmak pişmanlıktır. Ben 17'ni geçmeden bu işlere girmemeni kuvvetle öneriririm. Eğer gireceğim diyorsan kıza yaz ve bir şeyler içmeye çağır. Sonrasi gelecektir.

Peki ya kıza yüz yüzeyken mi söyleyeyim yoksa internet üzerinden mi?

Yaz gitsin,ilk yazan sen değilsindir zaten.

Hoşlanıyorsan vs. bunu belirtmende veya yazmanda bir sakınca yok. Tacizci gibi bir anda rahatsız etmeden uygun bir saatte yaz. En kötü zaten kabul etmeyecektir. Yaşın gereği zaten Evre 4. bir ilişki başlatman imkansız 2. Evre bir ilişkiden de bu kadar çekinmene gerek yok. Ben olsam yazardım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Seven sevdiğine sevdiğini söylesin demişler seviyorsan git konuş bence ama konuştuğu biri varsa dikkatli ol, mümkün olduğunca nazik bir şekilde dile getir ve reddederse kaybol rahatsız olmasın

Daha lise 1 iken bir kıza açılmanı önermiyorum en azından lise 2 veya 3 olman daha iyi olur.

Açılma sevgilide olma pişman olursun. 16 falan ol başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…