Çözüldü Hosts.rollback dosyasında çıkan virüs nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RypekGrief

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık bir kaç gün önce depo****.com adlı siteden makro indirmiştim, bu makroyu daha önce başka bir yerden daha da indirmiştim ve bir sıkıntı yoktu. Yine buna güvenerek indirdim. (Bu arada Kaspersky ile tarattığımda da bir sorun yoktu) Daha sonra Kaspersky ile tam tarama yaptıktan sonra hosts.rollback dosyasında Trojan.Win32.Hosts2.gen diye bir şey tespit etti. Bu nedir?

Host dosyasını değiştiren bir zararlıdır.

Dosyaya girdiğimde Kaspersky Lab tarafından dosyanın orijinale döndürüldüğü yazıyor. Buradan sonra bana bir şey düşer mi?

Dosyaya girdiğimde Kaspersky Lab tarafından dosyanın orijinale döndürüldüğü yazıyor. Buradan sonra bana bir şey düşer mi?
Düzelmiştir. Korkmana gerek yok.

Bir çözümünüzü alırım.😉

Bir soru daha:Tekrar tarama yapınca dosya gözüküyor mu?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı