Hot Wheels koleksiyonu yaparken nelere dikkat edilmeli?

648158

Centipat
Merhaba arkadaşlar 2 sorum var. Bir Hot Wheels koleksiyonu yaparken nelere dikkat etmeliyim?
2. ise resimde gösterdiğim arabanın arkasındaki şey (gri çıkıntı) ne işe yarıyor? Teşekkürler.

Resimler bunlar dostum teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_2929.jpeg
    IMG_2929.jpeg
    197,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_2930.jpeg
    IMG_2930.jpeg
    138,6 KB · Görüntüleme: 45
Hocam tamamen arabanın kendi eklentisi ekstra değerli bir şey yapmaz.

Etrafında varsa rossman a gitmeni öneririm bir arkadaşım 98 model Supra bulmuştu.

Neyi beğendiysen onu alıyorsun, dikkatlik bir şey yok. Sadece yaygın birkaç terim var, yazdım alta.
Çok nadir çıkan STH var. Kartonette altın logo, araçta kauçuk teker, Spectraflame boyası olur.
Yaygın ama bir tık nadir bulabileceğin TH, kartonette gri logo olur.
Bir de Premium araçların STH'ı denilebilecek Chase var, siyah renkte olur ve seride 0. araç olarak yazar kartonetinde.

Hocam satmak için mi koleksiyon yapıyorsunuz eğer satmak için yapıyorsanız amacınız beğendiğiniz değil nadir şeyleri bulmak olur ama kendiniz için koleksiyon yapıyorsanız ne alacağınız size kalmış ayrıca Mersin içindeyseniz takas yapabiliriz.

Kendim için yapıyorum hocam bir de bir sorum daha olacaktı böyle aksesuarları figürleri oyuncak kamyon arabaları ve kaliteli oyuncakları severim bunlara bakabileceğim veya alabileceğim yerler var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı