unsatisfied0
Hectopat
Bunun piyasası neymiş ya böyle 
Hocam merhabalar. Ben 4. sayfadaki Efah. Eski hesap o öyle kalmış. Hocam bu araba sizin dediğiniz halde satılmaz. Para etmesi neredeyse imkansız. Ama aracı custom yapabilecek bir tandığınız var ise veya verebilecek iseniz bence ona verebilirsiniz. Bu aracın customu gerçekten güzel olur. Onun dışında para edebileceğini düşünmüyorum. Başka bir sorunuz var ise cevaplamaya çalışabilirim.Merhaba benim şu tarz bir arabam var ama camları veasire çıkmış bu satılamaz değil mi?Eki Görüntüle 2559078Eki Görüntüle 2559078
Hocam merhaba. Ben 4. sayfadaki efah. Eski hesap o öyle kalmış. Hocam bu araba sizin dediğiniz halde satılmaz. Para etmesi neredeyse imkansız. Ama aracı Custom yapabilecek bir tandığınız var ise veya verebilecek iseniz bence ona verebilirsiniz. Bu aracın Custom'u gerçekten güzel olur. Onun dışında para edebileceğini düşünmüyorum. Başka bir sorunuz var ise cevaplamaya çalışabilirim.
Rica ederim hocam. Bence iyi olur yani. Sonuçta araba yenilenecek gibi birşey.Bir arkadaşım yedek parçalar tutuyor ondan cam ve tekerlek alırım fiyatı bence gayet iyi olur. Ayrıca yanıt verdiğiniz icin teşekkürler hocam ilk defa böyle şeylere girdim pek bir bilgim yok![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.