Hot Wheels Koleksiyonu

Merhaba benim şu tarz bir arabam var ama camları veasire çıkmış bu satılamaz değil mi?Eki Görüntüle 2559078Eki Görüntüle 2559078
Hocam merhabalar. Ben 4. sayfadaki Efah. Eski hesap o öyle kalmış. Hocam bu araba sizin dediğiniz halde satılmaz. Para etmesi neredeyse imkansız. Ama aracı custom yapabilecek bir tandığınız var ise veya verebilecek iseniz bence ona verebilirsiniz. Bu aracın customu gerçekten güzel olur. Onun dışında para edebileceğini düşünmüyorum. Başka bir sorunuz var ise cevaplamaya çalışabilirim.

Hocam merhaba. Ben 4. sayfadaki efah. Eski hesap o öyle kalmış. Hocam bu araba sizin dediğiniz halde satılmaz. Para etmesi neredeyse imkansız. Ama aracı Custom yapabilecek bir tandığınız var ise veya verebilecek iseniz bence ona verebilirsiniz. Bu aracın Custom'u gerçekten güzel olur. Onun dışında para edebileceğini düşünmüyorum. Başka bir sorunuz var ise cevaplamaya çalışabilirim.

Bir arkadaşım yedek parçalar tutuyor ondan cam ve tekerlek alırım fiyatı bence gayet iyi olur. Ayrıca yanıt verdiğiniz icin teşekkürler hocam ilk defa böyle şeylere girdim pek bir bilgim yok :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı