RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.313 Çözümler 3 22 Eylül 2022 #1 Muhtemelen Microsoft desteğe ulaşmamı isteyeceksiniz fakat ulaşmanın bir yolunu bulamadım. Eğer sorunun cevabını biliyorsanız yardım eder misiniz?
Muhtemelen Microsoft desteğe ulaşmamı isteyeceksiniz fakat ulaşmanın bir yolunu bulamadım. Eğer sorunun cevabını biliyorsanız yardım eder misiniz?
Ercü Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 278 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #2 RiskyZone dedi: Muhtemelen Microsoft desteğe ulaşmamı isteyeceksiniz fakat ulaşmanın bir yolunu bulamadım. Eğer sorunun cevabını biliyorsanız yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Maillerinizi silmediyseniz en eski mailin tarihine bakarak öğrenebilirsiniz.
RiskyZone dedi: Muhtemelen Microsoft desteğe ulaşmamı isteyeceksiniz fakat ulaşmanın bir yolunu bulamadım. Eğer sorunun cevabını biliyorsanız yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Maillerinizi silmediyseniz en eski mailin tarihine bakarak öğrenebilirsiniz.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 22 Eylül 2022 #3 Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Ben 2003 de açmıştım.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #4 Tüm postaları seçip görseldeki gibi en eski kısmından en eski postaya bakabilirsin. Başka bir yolu yok.
Tüm postaları seçip görseldeki gibi en eski kısmından en eski postaya bakabilirsin. Başka bir yolu yok.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 22 Eylül 2022 #5 Kiznaiver dedi: Tüm postaları seçip görseldeki gibi en eski kısmından en eski postaya bakabilirsin. Başka bir yolu yok. Eki Görüntüle 1524905 Genişletmek için tıkla... Hocam bende en eski 2013 kadar görünüyor. Sizde durum ne merak ettim
Kiznaiver dedi: Tüm postaları seçip görseldeki gibi en eski kısmından en eski postaya bakabilirsin. Başka bir yolu yok. Eki Görüntüle 1524905 Genişletmek için tıkla... Hocam bende en eski 2013 kadar görünüyor. Sizde durum ne merak ettim