yaser pektaş Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 287 Çözümler 1 7 Nisan 2024 #1 Hotmail hesabıma farklı konumlardan birisi girmeye çalışıyor. Şifreyi değiştirmem bir fayda etmiyor. Her seferinden aynı. Düzeltmenin bir yolu var mı?
Hotmail hesabıma farklı konumlardan birisi girmeye çalışıyor. Şifreyi değiştirmem bir fayda etmiyor. Her seferinden aynı. Düzeltmenin bir yolu var mı?
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Nisan 2024 #2 Bende de aynı şekilde birisi sürekli deneme yapıyor. İki faktörlü doğrulamayı aktif ettim hâlâ deniyor ama yapacak bir şey yok Artı 0 Eksi
Bende de aynı şekilde birisi sürekli deneme yapıyor. İki faktörlü doğrulamayı aktif ettim hâlâ deniyor ama yapacak bir şey yok
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #3 yaser pektaş dedi: Hotmail hesabıma farklı konumlardan birisi girmeye çalışıyor. Şifreyi değiştirmem bir fayda etmiyor. Her seferinden aynı. Düzeltmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bendede aynı hocam. 2FA aktifse sorun olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
yaser pektaş dedi: Hotmail hesabıma farklı konumlardan birisi girmeye çalışıyor. Şifreyi değiştirmem bir fayda etmiyor. Her seferinden aynı. Düzeltmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bendede aynı hocam. 2FA aktifse sorun olacağını düşünmüyorum.
S Suarez1905 Yoctopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 23 7 Nisan 2024 #4 2 adımlı koruma çok önemli bence. Bu arada bilinmedik yerlere mi üye oluyorsunuz mailiniz ile? Milyonlarca kişi içinde mailinizi nereden bulup giriş denemesi yapıyor olabilirler? Artı 0 Eksi
2 adımlı koruma çok önemli bence. Bu arada bilinmedik yerlere mi üye oluyorsunuz mailiniz ile? Milyonlarca kişi içinde mailinizi nereden bulup giriş denemesi yapıyor olabilirler?
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #5 Suarez1905 dedi: 2 adımlı koruma çok önemli bence. Bu arada bilinmedik yerlere mi üye oluyorsunuz mailiniz ile? Milyonlarca kişi içinde mailinizi nereden bulup giriş denemesi yapıyor olabilirler? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Facebook’a üye oldum sadece o kadar başka yer hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
Suarez1905 dedi: 2 adımlı koruma çok önemli bence. Bu arada bilinmedik yerlere mi üye oluyorsunuz mailiniz ile? Milyonlarca kişi içinde mailinizi nereden bulup giriş denemesi yapıyor olabilirler? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Facebook’a üye oldum sadece o kadar başka yer hatırlamıyorum.
KS KS yaser pektaş Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 287 Çözümler 1 7 Nisan 2024 #6 Suarez1905 dedi: 2 adımlı koruma çok önemli bence. Bu arada bilinmedik yerlere mi üye oluyorsunuz mailiniz ile? Milyonlarca kişi içinde mailinizi nereden bulup giriş denemesi yapıyor olabilirler? Genişletmek için tıkla... Ben bilindik çoğu siteye üye oluyorum hiç bilinmedik bir siteye üye olmadım olduysamda hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
Suarez1905 dedi: 2 adımlı koruma çok önemli bence. Bu arada bilinmedik yerlere mi üye oluyorsunuz mailiniz ile? Milyonlarca kişi içinde mailinizi nereden bulup giriş denemesi yapıyor olabilirler? Genişletmek için tıkla... Ben bilindik çoğu siteye üye oluyorum hiç bilinmedik bir siteye üye olmadım olduysamda hatırlamıyorum.