Merhaba 2+ senelik aktif Vodafone faturasız tarife kullanıcısıyım. Paketler her zaman lazım olmuyor senede 3-4 ay oluyor onlarda da kolay paket yüklüyorum. Sorum şu: Hotspot paketleri Turkcell hariç hiçbir operatörde yok ama Vodafone'da 110₺ fiyatında haftalık sınırsız sosyal medya paketi var. Instagram'dan başka fazla internet yiyen uygulama kullanmıyorum zaten. Ben şimdi Turkcell'e geçsem 50GB hotspot paketi alsam onu hiçbir sıkıntı olmadan, drop yemeden, kasmadan kullanabilir miyim? Yoksa evet kasabilir bağlantı hataları olabilir sen Vodafone'da dur. Gerektiği zaman haftalık sınırsız sosyal medya Pass alırsın daha sağlıklı mı diyorsunuz? Cihazım Custom ROM'lu ve rootlu.
@SUBMITTER hocam, konu sahibi sizsiniz hotspot kullanmanın o yüzden etiketliyorum.
Yani ben Turkcell hotspot paketi alsam bağlantı sorunu, interneti kullanamama, kasma sorunu yaşar mıyım?
@SUBMITTER hocam, konu sahibi sizsiniz hotspot kullanmanın o yüzden etiketliyorum.
Yani ben Turkcell hotspot paketi alsam bağlantı sorunu, interneti kullanamama, kasma sorunu yaşar mıyım?